Οι αγαπημένοι σου YouTubers αποκαλύπτουν το πιο τρομαχτικό πράγμα που τους έχει συμβεί!

Τα Geo Kids απαντούν στις πιο Halloween ερωτήσεις!

Εμπειρίες μεταφυσικές ή καθημερινές στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


«Είδα όλη τη ζωή μου να περνάει μπροστά στα μάτια μου» μια φράση που όλοι λέμε όταν έχουμε τρομάξει. Ο King Othonas σίγουρα αυτό σκέφτηκε πριν πέντε χρόνια, όταν του επιτέθηκαν ένα μεσημέρι σε στάση λεωφορείου για να του κλέψουν το κινητό!

Το πιο τρομαχτικό πράγμα μπορεί να συμβεί μέσα στη μέρα σου. Η Katerina Konstantinidou σκόνταψε και βρέθηκε face to face με με τις ρόδες ενός αυτοκινήτου σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Η Niki Moustaka όταν ζούσε στο Παρίσι, βγήκε ένα βράδυ και στην επιστροφή την ακολούθησε ένας νεαρός μέχρι σχεδόν και το σπίτι της. Τελικά αποδείχτηκε ότι του άρεσε και ήθελε να μάθει το όνομα και τον αριθμό της. Ωστόσο, επειδή η φάση ήταν creepy, του έδωσε ψευδή στοιχεία.
Το πιο τρομαχτικό πράγμα μπορεί επίσης να είναι βγαλμένο από θρίλερ. Συνήθως όλα ξεκινούν με το να είσαι μόνος στο σπίτι και να ακούσεις κάτι από το μέσα δωμάτιο. Μια κατάσταση, που όπως ο Eponimos Alkoolikos, έχουμε βιώσει όλοι. Το σπίτι όμως, είναι ένα safe place. Τι γίνεται όταν είσαι έξω και βιώνεις κάτι αντίστοιχο; Οι 2girls1map χάθηκαν ένα βράδυ μέσα στην ομίχλη και σαν να μην έφτανε αυτό χάθηκαν προσπαθώντας να βρουν το Σανατόριο της Πάρνηθας!
Creepy εμπειρίες, creepy και η «Halloween Week» του MAD Viral. Συντονίσου στην Cosmote TV, θέση 602 και γιόρτασε μαζί μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *