Ο Will Smith με την οικογένειά του είναι διακοπές στην Ελλάδα και βρέθηκαν να μαζεύουν σκουπίδια από παραλίες στους Αντίπαξους

 

Ωστόσο, μια φωτογραφία μάς έκανε να προβληματιστούμε λίγο παραπάνω. Η Willow Smith και άλλα άτομα συλλέγουν τα σκουπίδια από παραλία των Αντιπάξων. Για την ακρίβεια συνέλεξαν και απέσυραν 22 μαύρες σακούλες με σκουπίδια από 3 παραλίες των Αντιπάξων λέγοντας συγκεκριμένα η Willow ότι “όταν κοιτάς από την τηλεόραση ή το κινητό σου τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εθελοντικού καθαρισμού, σου φαίνονται πολύ μακρυά από τον εαυτό σου, αλλά όταν βρίσκεσαι ακριβώς μπροστά τους είναι ηθική υποχρέωση κάθε ανθρώπου να κάνει ό,τι μπορεί ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η κίνηση. Αν ο καθένας μας ξεκινήσει να προσφέρει κάτι, σίγουρα θα κάνουμε τη διαφορά με την ελπίδα να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε ζωντανή τη ζωή στη θάλασσα.”

Είναι κρίμα και δυσφήμιση για τη χώρα μας που έπρεπε να έρθει μια οικογένεια διασήμων στην Ελλάδα για να μαζευτούν τα σκουπίδια σε ελληνικές παραλίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *