Ο «Τζόι» θα είναι ο καινούριος παρουσιαστής του Top Gear

Το BBC ανακοίνωσε τα νέα το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην 39χρονη ιστορία της ψυχαγωγικής εκπομπής που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν θα είναι Βρετανός!


 

Στην παρουσίαση του νέου παρουσιαστή της εκπομπής «Top Gear» προχώρησε το BBC, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Ματ Λε Μπλανκ, γνωστός σε όλους μας από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο 48χρονος ηθοποιός θα μοιραστεί τον ρόλο του παρουσιαστή με τον Κρις Έβανς.

Το βρετανικό κανάλι ανακοίνωσε τα νέα το πρωί της Τρίτης, τονίζοντας πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην 39χρονη ιστορία της ψυχαγωγικής εκπομπής που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν θα είναι Βρετανός.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός θαυμαστής των γρήγορων αυτοκινήτων έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στην εκπομπή στο ρόλο του καλεσμένου.

Με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Λε Μπλανκ στην εκπομπή φαίνεται πως ξεκίνησαν αμέσως τα γυρίσματα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του καστ που θα συμμετάσχουν στο «Top Gear».

Ο συμπαρουσιαστής του τηλεοπτικού Τζόι δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή του ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος σχολίασε πως: «Ο Ματ είναι συνοδοιπόρος στη λατρεία των αυτοκινήτων και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχει στο Top Gear. Το ότι θα ασχοληθούμε με τα πιο τρελά αυτοκινητιστικά όνειρά μας στην τηλεόραση είναι μια ονειρική δουλειά και ξέρω ότι και οι δυο θα έχουμε καταπληκτικές ιδέες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όσα σχεδιάζουμε με τον υπόλοιπο κόσμο».

Από την πλευρά του ο Λε Μπλανκ αποκάλυψε πως: «Σαν ένας φανατικός των αυτοκινήτων και μεγάλος θαυμαστής της εκπομπής “Top Gear” νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα συμμετάσχω στο νέο κεφάλαιο αυτής της εκπομπής».

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *