Ιδιαίτερα επιθετικός ήταν ο τραγουδιστής των Radiohead, Thom Yorke, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης τραγουδιών του συγκροτήματος στην προεκλογική καμπάνια του Πρωθυπουργού της Αγγλίας, David Cameron.
Ο Yorke, ο οποίος έχει συνηθίσει να μη μασάει τα λόγια του, τόνισε στο περιοδικό Dazed and Confused: “Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει η ιδέα η μουσική μας να αρέσει σε τραπεζίτες ή στον Πρωθυπουργό. Δεν νομίζω πως θα του άρεσε το ‘King Of Limbs’ αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Αν όμως διαλέξει κάποιο τραγούδι μας για να υποστηρίξει τη προεκλογική καμπάνια του Συντηρητικού κόμματος τότε θα του κάνω κατευθείαν μήνυση.”
Μετά από αυτή την παραδοχή του Yorke, ο David Cameron μάλλον θα προτιμήσει τη μουσική από κάποιο άλλο συγκρότημα για να “ντύσει” την προεκλογική του καμπάνια.
MAD TV
Ο 15χρονος Archolekas μιλά στο Talk To Mad για το ξεκίνημα της καριέρας του και πως βρέθηκε φέτος να τραγουδάει στο stage του MadWalk!
News
Αναβάλλεται το νέο album του Drake για λόγους υγείας!
News
MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure:
UNCATEGORIZED
Σάκης Βέρρος- «Φύγε» : Η νέα του βιωματική δυναμική μπαλάντα (βίντεο)