Ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ θα αλλάξουν χρονιά στο Σύνταγμα

Ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ θα αλλάξουν χρονιά στο Σύνταγμα

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Αθηναίων υποδέχεται το 2020 με ένα μεγάλο party.

View this post on Instagram

Θέλεις να υποδεχτείς το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο; Ο δήμος Αθηναίων έχει φροντίσει γι' αυτό και έχει οργανώσει το καλύτερο party! Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος μας @themisgeorgantas και η @nadiaboule , οι οικοδεσπότες της βραδιάς, θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο. Οι εκπλήξεις της βραδιάς όμως, θα ξεκινήσουν από τις 22:00 με πολλή μουσική και χορό. Οι MEΛΙSSES, η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine θα βρίσκονται στο 1ο event του 2020 και θα κάνουν τη νέα χρονιά πιο λαμπερή από κάθε άλλη.

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Θέλεις να υποδεχτείς το νέο έτος με τον καλύτερο τρόπο; Ο Δήμος Αθηναίων έχει φροντίσει γι’ αυτό και έχει οργανώσει το καλύτερο party!

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος μας Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ, οι οικοδεσπότες της βραδιάς, θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για να αλλάξουμε μαζί το χρόνο.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς όμως, θα ξεκινήσουν από τις 22:00 με πολλή μουσική και χορό.

Οι MEΛΙSSES, η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine θα βρίσκονται στο 1ο event του 2020 και θα κάνουν τη νέα χρονιά πιο λαμπερή από κάθε άλλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *