Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι έτοιμος για “EuroGames” ή αλλιώς για «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»!

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι έτοιμος για “EuroGames” ή αλλιώς για «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του MAD βρίσκεται στην Ιταλία για τα γυρίσματα!

Τριπλό ρόλο παρουσιαστή θα έχει φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς. Εκτός από το “OK! The Request Show”, που παρουσιάζει καθημερινά στο MAD και το late night show του “After Dark”, το οποίο απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αναλαμβάνει την παρουσίαση και του “EuroGames”.

Το “EuroGames” είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παιχνίδια, το οποίο παρακολουθούσαμε στο παρελθόν στην ΕΡΤ, με τίτλο «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα». Το θρυλικό παιχνίδι προβλήθηκε τελευταία φορά το 1999 και λόγω της συνεργασίας της εταιρείας, που έχει τα δικαιώματά σε όλο τον κόσμο, με την EBU το πρόβαλαν αποκλειστικά τα δημόσια κανάλια κάθε χώρας.

Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε και έτσι  τα “EuroGames” μεταδίδονται πλέον και σε ιδιωτικούς σταθμούς. Ο ΣΚΑΪ λοιπόν πήρε τα δικαιώματα του “EuroGames” για την Ελλάδα και έτσι θα το απολαύσουμε στις οθόνες μας από τη καινούργια χρονιά.

Παράλληλα, ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ρώμη καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στα θρυλικά studio “Cinecitta”.  Ανυπομονούμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *