Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκτά νέους θαυμαστές στη Ρώμη

Θέμης Γεωργαντάς Eurogames

Ο παρουσιαστής ξέκλεψε χρόνο από τα γυρίσματα των “Eurogames” και φωτογραφήθηκε με τους fans του.

View this post on Instagram

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη, ο @themisgeorgantas βρίσκεται στη Ρώμη για την παρουσίαση των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, τα οποία επιστρέφουν στην Ευρωπαϊκή τηλεόραση με το νέο τίτλο @eurogamesmediaset. Εκτός από την Ελλάδα συμμετέχει η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πολωνία και Ρωσία. Πέντε ομάδες από την Ελλάδα έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη για τα εβδομαδιαία βραβεία αλλά και το μεγάλο έπαθλο του τελικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Κρήτης είναι η μόνη ομάδα προς το παρόν, που έχει προκριθεί στον τελικό. Ανάμεσα στα γυρίσματα, ο παρουσιαστής του ΟΚ, βρήκε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσει στους νέους του θαυμαστές. Ο Θέμης άνοιξε την αγκαλιά του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, λίγο πριν συνεχίσει τα γυρίσματα στα θρυλικά studio της CINECITTÀ. #madtv- διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη, ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται στη Ρώμη για την παρουσίαση των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, τα οποία επιστρέφουν στην Ευρωπαϊκή τηλεόραση με το νέο τίτλο EUROGAMES.

Εκτός από την Ελλάδα συμμετέχει η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πολωνία και Ρωσία. Πέντε ομάδες από την Ελλάδα έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη για τα εβδομαδιαία βραβεία αλλά και το μεγάλο έπαθλο του τελικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Κρήτης είναι η μόνη ομάδα προς το παρόν, που έχει προκριθεί στον τελικό.

Ανάμεσα στα γυρίσματα, ο παρουσιαστής του ΟΚ, βρήκε και λίγο χρόνο να τον αφιερώσει στους νέους του θαυμαστές. Ο Θέμης άνοιξε την αγκαλιά του και φωτογραφήθηκε μαζί τους, λίγο πριν συνεχίσει τα γυρίσματα στα θρυλικά studio της CINECITTÀ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *