Ο Tekashi 6ix9ine υποστηρίζει ότι και η Cardi B ήταν μέλος της συμμορίας του!

tekashi 6ix9ine κατηγορεί Cardi B

Ο rapper είναι αντιμέτωπος με ισόβια φυλάκιση λόγω της συμμετοχής του σε εγκληματικές ενέργειες και διακίνηση παράνομων ουσιών.

Ο rapper επέστρεψε την Πέμπτη για άλλη μία φορά στο δικαστήριο καθώς κατηγορείται για συμμετοχή στην διαβόητη συμμορία Nine Trey Bloods, η οποία διαπράττει σοβαρά αδικήματα όπως εκβιασμούς, ένοπλες ληστείες και διακίνηση παράνομων ουσιών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, μεταξύ άλλων, αναγνώρισε την Cardi B σαν πρώην μέλος της συμμορίας και δήλωσε ότι ήξερε από πολύ νωρίς ποια είναι και τι σχέσεις διατηρεί με συμμορίες, πριν ακόμα κάνει επιτυχία με το “Bodak Yellow”. Ωστόσο, στην δικαστική αίθουσα βρισκόταν και εκπρόσωπος της διάσημης rapper, ο οποίος δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της συμμορίας η Cardi B.

Ο Tekashi 6ix9nine συνελήφθη το Νοέμβριο του 2018 και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία παράνομων ουσιών, εμπλοκή σε ένοπλη ληστεία και συνωμοσία για τη διάπραξη δολοφονίας μέσω της συμμορίας Nine Trey Bloods. Ο 22χρονος rapper ομολόγησε την συμμετοχή του σε αυτά τα εγκλήματα και ελπίζει σε λιγότερα χρόνια φυλάκισης καθώς συνεργάζεται με την αστυνομία για την εξάρθρωση της σπείρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *