Ο Στέφανος Κορκολής για το ατύχημα της Πέννυς Σκάρου: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής με το ατύχημα της πολύ καλής του φίλης και τραγουδίστριας Πέννυς Σκάρου το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να υποστεί ακρωτηριασμό στο ένα της πόδι από το γόνατο. H νεαρή τραγουδίστρια το πρωί του Σαββάτου έπεσε θύμα τροχαίου από ασυνείδητο οδηγό στην οδό Πειραιώς, ο οποίος στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που στήριξε την τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα, εξομολογήθηκε στο Μελέτησε το «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η Πένυ έχει πάθει αυτό που έχει πάθει και… είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Την ξέρω πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Είναι μια οικογένεια που μου έχει σταθεί σαν οικογένεια».

Δείτε το:

H Πέννυ Σκάρου, λίγες ημέρες πριν το ατύχημα είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή, αναφερόμενη στην συμμετοχή του Ορέστη Τζιόβα στο clipτης. «Δε ξέρω αν είμαι το κορίτσι του, πάντως εκείνος είναι σίγουρα ένα από τα δύο αγόρια μου στο clip. Ο Ορέστης είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι, που κάθε κοπέλα θα ήθελε να είναι δίπλα του. Εκτός ότι είναι ταλαντούχος, είναι και πολύ καλό παιδί. Είχε κάνει κάποια guests στα liveμου με αποτέλεσμα να του πω να το κάνουμε και στο clip”.

Πηγή βίντεο: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει ο πατέρας της Πένυς Σκάρου: “Δεν την αναγνώρισα. Ήταν σαν να είχε περάσει τρένο από πάνω της”!

Ποιά είναι η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου που έχασε το πόδι της μετά από χτύπημα από αυτοκίνητο- Αναζητείται ο δράστης

Φουρέιρα-Παπαρίζου και όλη η showbiz στο πλευρό της Εθνικής μας!

One thought on “Ο Στέφανος Κορκολής για το ατύχημα της Πέννυς Σκάρου: «Είμαι ακόμα σοκαρισμένος»

  1. Xanthoula Atsalaki says:

    καθάρματα…. το καλύτερο για την κοπέλα…. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *