Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεκαθαρίζει: «Δεν υπήρξε κράξιμο σε Σεφερλή-Τσαβαλιά»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μία» για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά. Ο ίδιος, φανερά εκνευρισμένος με την έκταση που έχει πάρει το όλο θέμα, δήλωσε: «Το συγκεκριμένο κείμενο δεν το έγραψα εγώ, το έγραψε κάποιος άλλος, ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος. Δεν υπήρξε κράξιμο. Εγώ έχω μια ηθική, η ηθική μου λέει πως ό,τι γράφω, το υπογράφω, το ξέρει όλος ο κόσμος αυτό. Όμως έχω άλλους έντεκα στο site που έχουν τη δική τους άποψη. Αν η άποψή τους δεν ξεπερνάει τα εσκαμμένα, αν δεν πλήττει την τιμή ανθρώπων και την οικογένειά τους, θα δημοσιευτεί».

Στη συνέχεια, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει μαζί του κανένα απολύτως πρόβλημα. «Εγώ τον Μάρκο Σεφερλή τον θεωρώ τον καλύτερο κωμικό αυτή τη στιγμή που υπάρχει, το έχω πει πολλές φορές και πέρυσι μέσα από την εκπομπή. Από την ώρα που διάλεξα να φύγω, μπορούσε να πάει όποιος ήθελε και να τα πάει μια χαρά. Όλοι θέλω να πετυχαίνουν, δεν είμαι μίζερος να φθονώ την επιτυχία του άλλου, όπως έκανα σε εμένα», τόνισε, ενώ ευχήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του καλή επιτυχία στο νέο τους αυτό ξεκίνημα.

Τέλος ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει τηλεόραση, γιατί έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο καινούργιο του site, ενώ στην ερώτηση αν θα πάει σε κάποια πρωινή εκπομπή, είπε: «Δεν θα πάω σε κανέναν. Πουθενά, ούτε γι’ αστείο».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *