Ο Lil Nas X και οι BTS εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή των GRAMMYs το 2020!

Μαζί τους βρέθηκαν ο Billie Ray Cyrus, o Diplo και ο “yodeling king” Mason Ramsey

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)


Για αυτή την εμφάνιση δεν χρειάστηκε να γυρίσουμε πολύ τον χρόνο πίσω, το 2020 στη σκηνή των GRAMMYs ανέβηκε για πρωτή φορά ο Lil Nas X, για να τραγουδήσει την τεράστια επιτυχία του “Old Town Road”. Συνδυάζοντας glam και country στοιχεία, ξεκίνησε να ραπάρει και καθώς περιστρέφεται το σκηνικό του, βρίσκεται σε διάφορα δωμάτια στα οποία τον περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Η πρώτη και ομολογουμένως η πιο πολυαναμενόμενη, ήταν η εμφάνιση των BTS με τα 7 μέλη και τον Nas να λένε ένα από τα ρεμίξ του μεγάλου hit, το “Seoul Town Road”. Με ροκ διάθεση, ξεσήκωσαν το κοινό των GRAMMYs ενώ έγραψαν ιστορία, αφού ήταν η πρώτη φορά που ένα kpop συγκρότημα τραγούδησε στη μεγαλύτερη μουσική διοργάνωση του πλανήτη. Μετά τους BTS, ο Lil Nas X συνάντησε τον Diplo, τον μικρό Mason Ramsey αλλά και τον Billie Ray Cyrus που άφησαν το δικό τους στίγμα στο εντυπωσιακό act, με highlight όταν στο τέλος ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή.

Fun Fact: Η εμφάνιση είχε πολλά αφιερώματα στον Kobe Bryant, όπως η φανέλα με το όνομα και τον αριθμό του αλλά και τον Diplo να φωνάζει στο τέλος «Kobe σ’αγαπάμε». 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *