Ο Lil Nas X αποκάλυψε τον λόγο που είχε αρνηθεί ότι είναι fan της Nicki Minaj!

«Δεν ήθελα ο κόσμος να μάθει ότι είμαι gay!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


O Lil Nas X πολύ καιρό πριν έιχε δηλώσει δημοσίως ότι δεν είναι fan της Νicki Minaj, ωστόσο αποδείχτηκε ότι ο ίδιος διατηρούσε fanpage για τη διάσημη rapper, το οποίο είχε αρνηθεί ότι ήταν δικό του!

Πριν ένα μήνα ο Lil Nas X εκμυστηρεύτηκε τελικά ότι είναι fan της, κάνοντας πολλούς να αναρρωτηθούν γιατί ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι διατηρούσε το προφίλ! Η απάντησή του ήταν η εξής: «Δεν ήθελα ο κόσμος να μάθει ότι είμαι gay». Πολλοί έσπευσαν να του πούν ότι το να είσαι φαν της Nicki, δεν σε κάνει αυτόματα γκέι. Ο τραγουδιστής έδωσε σήμερα απάντηση στα σχόλια αυτά, υποστηρίζοντας ότι η rap βιομηχανία δεν αποδέχεται ακόμα τους gay και κάτι τέτοιο ίσως το πρόδιδε!

Η Nicki από ότι φαίνεται παρακολουθούσε αυτή την συζήτηση και πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter: «Ήταν λίγο κακό. Ωστόσο σε καταλαβαίνω και σε συγχαίρω που ανέβηκε η αυτοπεποίθηση σου και είπες την αλήθεια.»

Ο Lil Nas X φανερά ενθουσιασμένος της σχολίασε: «Είσαι μία γεναιόδωρη βασίλισσα! Λυπάμαι για όλο αυτό! Ελπίζω αν είμαστε τυχεροί να συνεργαστούμε στο μέλλον»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *