Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας καρφώνει: «Το The Voice Kids είναι παιδική πορνεία»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι ένας τραγουδοποιός που χρόνια τώρα έχει το θάρρος της γνώμης του, την οποία δεν κρύβει, ούτε…μακιγιάρει για να μην στεναχωρήσει κάποιον. Έτσι λοιπόν, χθες βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα ΕΛΤΑ με πρωτοβουλία του Νίκου Αλιάγα και της IFG, για να ενισχυθούν οικονομικά τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με την αγορά καρτ ποστάλ και γραμματοσήμων και ερωτώμενος για το The Voice Kids, το χαρακτήρισε -σκληρά- ως “παιδική πορνεία”:

«Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που έλεγε ο συγχωρεμένος ο Μπονάτσος, στο “φύγε εσύ, έλα εσύ”. Αυτά τα παιδιά, τα περισσότερα δηλαδή από αυτά έχουν ταλέντο, κι όπως πήγαν, έτσι εξαφανίστηκαν. Ούτε τους πρώτους δε θυμόμαστε. Μόνο τρία άτομα θυμάμαι.Δεν το συζητάω για το talent show παιδιών. Αυτό είναι παιδική πορνεία, δεν το συζητάω. Οκ, ένας ενήλικας δική του απόφαση να πάει να συμμετάσχει, αλλά το παιδί;

Δηλαδή να πάρω εγώ το παιδί μου και να το βάλω σε ένα τραπέζι να χορεύει τσιφτετέλια για να το βγάλουμε στην τηλεόραση; Θα αυτοκτονήσω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα δικά του παιδιά. Κανονικά θέλουν πολυβολισμό, σας το λέω έτσι ξεκάθαρα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

3 χρόνια από το θάνατο της Amy Winehouse σήμερα, με την τραγουδίστρια να γίνεται κόμικ!

Αυτή την Παρασκευή στις 19.00, Idra Kayne & Jerome έρχονται στο Jumping Fish Studio από την COSMOTE

Χρόνια πολλά Δέσποινα Βανδή!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *