Ο Justin Bieber θα “δανείσει” τη φωνή του στον Έρωτα σε νέα animated ταινία!

Ο Justin Bieber θα δανείσει τη φωνή του στον Έρωτα

Ο Bieber ως ο θεός της αγάπης;

 

Ο μάνατζερ του Justin Bieber, Scooter Braun, έχει στα σκαριά μια νέα animated ταινία στην οποία θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο διάσημος pop star.

Μαζί με τα Mythos Studios, όπου είχαν δημιουργήσει την πρώτη αυτοβιογραφική ταινία του Justin, “Never Say Never” το 2011, ετοιμάζουν μια ταινία κινουμένων σχεδίων για τον σκανταλιάρη θεό Έρωτα. Μια ταινία που ακόμα δεν έχει όνομα και ολοκληρωμένο σενάριο, αλλά που έχει “κλείσει” τον πρωταγωνιστή της!

Σύμφωνα με τον Braun, ο Bieber δέχτηκε από την πρώτη στιγμή που του ανακοίνωσαν την ιδέα. Συγκεκριμένα είπε: “Όταν το project παρουσιάστηκε στον Justin, ήταν αμέσως ενθουσιασμένος που θα γινόταν μέρος του. Ευτυχώς για εμάς, όπως ο Cupid, ξέρει λιγάκι από έρωτες και σκανταλιές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη. Έχει συμμετάσχει στο “Zoolander 2” με τον Ben Stiller, στο “Men in Black 3” με τον Will Smith και τον Tommy Lee Jones, έχει περάσει από animation επεξεργασία για να παίξει σε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “The Simpsons”. Παράλληλα, έχει λάβει μέρος και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI.

Δείτε στην επόμενη σελίδα τι ανέβασε ο ίδιος ο Justin στο Instagram για να ανακοινώσει ότι θα παίξει τον Έρωτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *