Ο Justin Bieber και η Ariana Grande ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Κυκλοφορούν ένα single που θα σε κάνει «να κολλήσεις μαζί του»!

Μαζί με την Πρωτομαγιά και τα λουλούδια, ήρθαν και οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, Justin Bieber και Ariana Grande, να μας ανακοινώσουν τα φρέσκα νέα, για τα οποία μας είχαν δώσει στοιχεία έμμεσα, μέσα από post στα social media!

Αφού μας κράτησαν σε αναμονή, τελικά χτες, Παρασκευή 1 Μαϊου, μας ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν μαζί για ένα καινούριο single που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 8 Μαϊου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η δημιουργία του τραγουδιού, που φέρει τον τίτλο “Stuck With U”, έχει φιλανθρωπικό σκοπό και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα δοθούν σε υποτροφίες για τα παιδιά των ανθρώπων που αγωνίζονται για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Οι stars συνεργάστηκαν με τον Οργανισμό “First Responders Children” και “Scooter Braun Projects”, ενώ ο καθένας τους ξεχωριστά μοιράστηκε το χαρούμενο νέο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα σκίτσο να δείχνει δυο ανθρώπους μέσα σε ένα σπίτι, γράφοντας πάνω “stuck with u”.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο ενώνει τις φωνές του, καθώς τους είχαμε ξαναδεί μαζί στο Remix του “What Do You Mean” το 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *