Ο Jay-Z μίλησε ανοιχτά για την απιστία του, τη σεξουαλικότητα της μητέρας του και τη σχέση με τον πατέρα του

Ο Jay-Z μίλησε για την απιστία του στον David Letterman
Για το γάμο του με την Beyoncé :

Ο παρουσιαστής άφησε την πιο καυτή ερώτηση για τα τελευταία λεπτά της συνέντευξης. Έχοντας και ο ίδιος υπάρξει σε αντίστοιχη κατάσταση, όταν το 2009 παραδέχτηκε δημόσια ότι απάτησε την γυναίκα του Regina Lasko με μέλη του προσωπικού του, είπε: «Εσύ κι εγώ έχουμε άλλο ένα κοινό πράγμα, και πρέπει να είμαι προσεκτικός πώς θα το διατυπώσω αυτό». Συνέχισε λέγοντας: «Έκανα κάτι που δεν είχα καμιά δουλειά να κάνω και το έχω μετανιώσει, και από τότε προσπαθώ να αναγνωρίσω αυτό το λάθος και να είμαι καλύτερος άνθρωπος».

Σάλο είχε προκαλέσει και η είδηση ότι ο Jay- Z απάτησε την Beyoncé. Οι εικασίες για την απιστία του ξεκίνησαν τον 2014, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με την αδερφή της Beyoncé , Solange Knowles να του επιτίθεται σε ένα ασανσέρ. Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις τον Απρίλιο του 2016, όταν κυκλοφόρησε η διάσημη τραγουδίστρια το άλμπουμ Lemonade το οποίο περιείχε κάποιες αναφορές, διάβασε εδώ. Ο Jay- Z τελικά παραδέχτηκε την απιστία του πέρυσι τον Νοέμβριο σε συνέντευξη του στο T Magazine των New York Time.

Ο Jay-Z μίλησε για την απιστία του στον David Letterman

Στον Letterman παραδέχτηκε πως δεν είχε τα συναισθηματικά εργαλεία που απαιτούνται για έναν γάμο, αλλά μέσω της θεραπείας και της υποστήριξης της Beyoncé, εργάζεται για την απόκτησή τους. Χαρακτηριστικά επισήμανε: “Για πολλούς από εμάς, ειδικά όπου μεγάλωσα και οι άντρες γενικά, δεν έχουμε συναισθηματικές νήξεις από όταν ήμασταν νέοι. Η συναισθηματική μας υπόδειξη είναι «Να είσαι άνδρας. Μην κλαις»” είπε αναφέροντας το τραγούδι του “Song Cry”, στο οποίο οι στίχοι λένε: “I can’t see ’em coming down my eyes, so I gotta make the song cry” (άκουσε το τραγούδι εδώ). “Ήταν ο τρόπος μου να πω ότι θέλω να κλάψω, θέλω να είμαι ανοιχτός, θέλω να έχω τα συναισθηματικά εργαλεία που χρειάζονται για να κρατήσω την οικογένειά μου μαζί”.

Συνέχισε λέγοντας: “Όπως και εσύ, έχω μια όμορφη σύζυγο που μπόρεσε να με καταλάβει και που ήξερε ότι δεν είμαι χειρότερος από αυτό που έχω κάνει“. Πρόσθεσε: «Κάναμε τη σκληρή δουλειά να πάμε σε θεραπεία. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, γι’ αυτό και το παλεύουμε εδώ και χρόνια“. Εξαιτίας αυτού, ο Jay-Z δήλωσε: “Μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαστε σε ένα καλύτερο μέρος σήμερα. Είμαι περήφανος για τον πατέρα και τον σύζυγο που είμαι σήμερα“.

Ολοκληρώνοντας ανέφερε στον Letterman “Το ποσοστό διαζυγίου είναι 50 τοις εκατό. Δεν βλέπουμε ποτέ ανθρώπους να λένε ‘Εντάξει, ας το προσπαθήσουμε. Σε αγαπώ, αγαπώ την οικογένειά μου.‘ ”

Διαβάστε τι αποκάλυψε για τη μητέρα του, που παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία, στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *