Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να παίξει στο θέατρο – Ποια ήταν η απάντησή του;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο

Πρόταση για να ενσαρκώσει έναν μεγάλο καλλιτέχνη του ελληνικού κινηματογράφου!

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει αναδειχθεί σε έναν ανερχόμενο σταρ έπειτα από την νίκη του στο περσινό Survivor. Από διαφημίσεις, στο σίριαλ Τατουάζ και με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή για πολλά project!

Πολλοί κρίνουν αρνητικά την απόφαση του να δοκιμαστεί στο χώρο της υποκριτικής ενώ άλλοι πιστεύουν σε εκείνον και του κάνουν συνεχώς προτάσεις να συμμετέχει στα έργα τους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να μεταφέρει στα θεατρικά δρώμενα την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Αλέκου Σακελλάριου, “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”.

Η παράσταση θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ήβη και ήδη έχουν κλείσει οι κεντρικοί ρόλοι. Θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα όπως ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Γαλανός (δες εδώ), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν κλείσει η Κατερίνα Γερονικολού και ο Ορέστης Τζιόβας (δες περισσότερα εδώ).

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Όλα Καλά” του Μακεδονία TV, ο Λάκης Λαζόπουλος ήθελε τον γνωστό σε όλους μας Ντάνο, να συμμετέχει στην θεατρική παράσταση “Χτυποκάρδια στο Θρανίο”.

Για ποιο ρόλο τον προόριζε και τι απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Μάθε στην επόμενη σελίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *