Ο Drake και ο Ed Sheeran στην κορυφή των streams αυτή τη δεκαετία

Ο Drake και ο Ed Sheeran στην κορυφή των streams αυτή τη δεκαετία

Για το 2019 η κορυφή των streams περιλαμβάνει τους Post Malone, Billie Eilish, Shawn Mendes και Camila Cabello.

View this post on Instagram

Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά για τα streams της χρονιάς αλλά και της δεκαετίας από το Spotify. Για την δεκαετία, νικητής των streams ανακηρύχθηκαν τα τραγούδια του Καναδού rapper @drake, καθώς από τους 248 εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής, έφτασαν τα 28 δισεκατομμύρια streams. Το τραγούδι όμως, με τα περισσότερα streams ήταν 23 δισεκατομμύρια για το SHAPE OF YOU, του @teddysphotos, με το ONE DANCE του Drake feat. Kyla και WizKid να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, το ROCKSTAR του @postmalone feat. 21 Savage στην τρίτη θέση, το CLOSER των The Chainsmokers feat. @iamhalsey στην τέταρτη θέση και το THINKΙNG OUT LOUD του Ed Sheeran στην πέμπτη θέση. Για το 2019, ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams ήταν ο Post Malone με 6,5 δισεκατομμύρια streams, με την @billieeilish να είναι πολύ κοντά του με 6 δισεκατομμύρια streams. Οι θέσεις αντιστρέφονται για τους δύο καλλιτέχνες στην κατηγορία περισσότερα streams για albums. Το τραγούδι, που το 2019 είχε τα περισσότερα streams ήταν (όπως για πολλούς ήταν αναμενόμενο) το SEÑORITA των @shawnmendes και @camila_cabello, με το BAD GUY της Billie Eilish να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 990 εκ. streams. Σύντομα το Spotify θα ανακοινώσει και στους χρήστες του, τα στατιστικά για τα δικά τους streams. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά για τα streams της χρονιάς αλλά και της δεκαετίας από το Spotify. Για την δεκαετία, νικητής των streams ανακηρύχθηκαν τα τραγούδια του Καναδού rapper Drake, καθώς από τους 248 εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής, έφτασαν τα 28 δισεκατομμύρια streams.

Το τραγούδι όμως, με τα περισσότερα streams ήταν 23 δισεκατομμύρια για το SHAPE OF YOU, του Ed Sheeran, με το ONE DANCE του Drake feat. Kyla και WizKid να ακολουθεί στη δεύτερη θέση, το ROCKSTAR του Post Malone feat. 21 Savage στην τρίτη θέση, το CLOSER των The Chainsmokers feat. Halsey στην τέταρτη θέση και το THINKΙNG OUT LOUD του Ed Sheeran στην πέμπτη θέση.

Για το 2019, ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams ήταν ο Post Malone με 6,5 δισεκατομμύρια streams, με την Billie Eilish να είναι πολύ κοντά του με 6 δισεκατομμύρια streams. Οι θέσεις αντιστρέφονται για τους δύο καλλιτέχνες στην κατηγορία περισσότερα streams για albums.

Το τραγούδι, που το 2019 είχε τα περισσότερα streams ήταν (όπως για πολλούς ήταν αναμενόμενο) το SEÑORITA των Shawn Mendes και Camila Cabello, με το BAD GUY της Billie Eilish να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 990 εκ. streams.

Σύντομα το Spotify θα ανακοινώσει και στους χρήστες του, τα στατιστικά για τα δικά τους streams.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *