Ο διάβολος πραγματικά φορούσε Prada! «Η Meryl Streep μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της», αποκαλύπτει η Anne Hathaway.

Ως βασίλισσα του πάγου, απόμακρη, κυριολεκτικά παγωμένη χαρακτηρίζει η Anne Hathaway τη Meryl Streep κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της άκρως επιτυχημένης ταινίας “The Devil Wears Prada”.

Oκτώ χρόνια μετά, η ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και πολλαπλές αναγνώσεις.

«Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε με αγκάλιασε σφιχτά και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου, θα περάσουμε τέλεια”. Ωσπου γύρισε και μου είπε “γλυκιά μου, είναι η τελευταία φορά που είμαι καλή μαζί σου”». Την αφήγηση κάνει η ίδια η Anne Hathaway, οκτώ χρόνια μετά τα γυρίσματα της ταινίας που την εκτίναξε στην πρώτη σειρά των πρωταγωνιστριών του αμερικανικού κινηματογράφου.

Μετά την πρώτη αγκαλιά, η Streep μπήκε στο τρέιλέρ της και βγήκε μεταμορφωμένη σε βασίλισα του πάγου, όπως ο ρόλος που υποδυόταν στην ταινία.

«Πέρασαν μήνες μέχρι να ξαναδώ την πραγματική Meryl», τονίζει η Anne. Η Meryl Streep παρέμενε πιστή στον ρόλο της ακόμα και εκτός γυρισμάτων. «Μου φερόταν σαν να είμαι υπάλληλός της», λέει σήμερα η 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *