Ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων με το “Δεν Έχω Ιδέα”!

Χρήστος Μάστορας βίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων

Οι επιτυχίες του αγαπημένου frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES δεν σταματούν!

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές που ο θρόνος του είναι οι καρδιές των ακροατών, επομένως δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που κάθε τραγούδι που ερμηνεύει γίνεται επιτυχία!

Ο Χρήστος Μάστορας και το «Δεν Έχω Ιδέα», κατακτούν την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ο ίδιος προσθέτει άλλη μια μεγάλη επιτυχία στο λειτουργικό του!

Με τη μοναδική του χροιά του και το αισθαντικό του ύφος, o ταλαντούχος frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES, ερμηνεύει το single που έγραψαν οι Arcade (Αναστάσιος Ράμμος Παύλος Μανώλης Diveno Gabriel Russel) και κυκλοφορεί από την Panik Records, το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ενώ το video clip, που σκηνοθέτησε ο Valentin Rivera, αγγίζει τα 4 εκατομμύρια views στο YouTube!

Το «Δεν Έχω Ιδέα» κυκλοφορεί μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσαν οι ΜΕΛΙSSES με τη διασκευή τους στο διαχρονικό «Γιατί» των Πυξ Λαξ, που κυριάρχησε επί 17 εβδομάδες στο no1 του επίσημου IFPI Airplay Chart του Media Inspector (μεικτό). Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό τραγούδι κατείχε την πρώτη θέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύντομα, το αγαπημένο συγκρότημα θα ανακοινώσει τους πρώτους σταθμούς της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *