Ο Bono πιο πλούσιος μουσικός στον πλανήτη με την ..βοήθεια του Facebook!

Κατάφερε και έριξε τον Paul McCartney από την κορυφή! Δείτε πως


 

Μέχρι τώρα κάθε χρόνο, την εποχή που δημοσιευόταν η λίστα του επιχειρηματικού περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους μουσικούς στον κόσμο δεν περιμέναμε καμία απολύτως έκπληξη όσο αναφορά στην ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Sir Paul McCartney εδώ και πολλά χρόνια κρατούσε την πρωτιά και κανείς δεν έδειχνε να τον απειλεί ουσιαστικά αν και η Madonna τον είχε κατά καιρούς πλησιάσει.

Πλέον όμως αυτά άλλαξαν: ο Bono ξεπέρασε πλέον τον Macca και μάλιστα με τόση διαφορά που πολύ δύσκολα καλύπτεται.

Πώς σηνέβη όλο αυτό; O τραγουδιστής έκανε μία σημαντική επένδυση και βγήκε κάτι παραπάνω από κερδισμένος. Με λίγα λόγια αγόρασε μετοχές του Facebook οι οποίες του απέφεραν κέρδη που φτάνουν στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Βέβαια όλα αυτά δεν έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη αλλά σιγά – σιγά μέσα στα τελευταία 6 χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Bono αυτά τα χρόνια έβγαλε τα διπλάσια απ’ όσα έχει βγάλει σε όλα τα χρόνια της μουσικής του πορείας.

Να πούμε βέβαια πως ούτε ο Macca έχει κερδίσει τα 730 εκατομμύρια της περιουσίας τους αποκλειστικά από τη μουσική του καριέρα καθώς έχει μετοχές σε διάφορες επιχειρήσεις σε Μεγάλη Βρετανία και Αμερική.

 

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *