Μπράβο του! O Ashton Kutcher έκανε την απόλυτη έκπληξη στην μητέρα του

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο ηθοποιός ανακαίνισε το πατρικό του σπίτι στο Χόμστεντ της Αϊόβα και αποκάλυψε τα αποτελέσματα στην μητέρα του που είχε πλήρη άγνοια.

«Αυτός είναι ο τρόπος μου για να πω ευχαριστώ στη μαμά μου», δήλωσε ο 37χρονος που είναι πλέον πατέρας, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτό ήταν ένα «όνειρο ζωής».

Ο Κούτσερ στα παιδικά του χρόνια στο πατρικό του

 

Με δεδομένο όμως ότι ο δημοφιλής ηθοποιός ζει στο Μπέβερλι Χιλς και για να είναι σίγουρος ότι θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα, ο Ashton Kutcher χρησιμοποίησε την εφαρμογή Houzz, στην οποία τυγχάνει να έχει επενδύσει.

Η ανακαίνιση του πατρικού του μάλιστα αποτέλεσε μέρος μιας σειράς διαδικτυακών επεισοδίων που προβάλλονται στον ιστότοπο του Houzz.

«Πρόκειται για το σπίτι που βοήθησα τον πατριό μου να χτίσει όταν ήμουν 13», λέει ο Κούτσερ τονίζοντας ότι η αιτία που τον ώθησε να κάνει την ανακαίνιση ήταν το γεγονός ότι πλέον έχουν γίνει γονείς και αυτός και η αδερφή του.

Όλη η ανακαίνιση διήρκεσε 27 μέρες και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο σπίτι περιλάμβαναν και την τοποθέτηση μερικών παιδικών κουκετών.

«Διαλύσαμε ολόκληρο το σπίτι, έτσι αν αυτό δεν αρέσει στη μαμά μου, κάποιος θα μπει σε μεγάλους μπελάδες», είπε ο Ashton Kutcher πριν παρουσιάσει το αποτέλεσμα στην έκπληκτη μητέρα του.

mom1_3

Η στιγμή που ο Ashton Kutcher αποκαλύπτει την έκπληξη στη μητέρα του Νταϊάν. Από πίσω ο πατριός που συμμετείχε στο «έγκλημα» παρατηρεί

 

Τι κάνει άραγε το σκυλάκι μου όταν λείπω από το σπίτι; Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

Ο Ashton Kutcher δήλωσε ότι ήθελε να εκσυγχρονίσει το σπίτι για να χωράει πολλά εγγόνια
Δείτε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *