Ο απίστευτος τρόπος που βρήκε το μωράκι για να κατέβει από το κρεβάτι

Όταν γεννιέται ένα μωρό ακούγονται οι μεγαλύτερες υπερβολές του κόσμου.


 

Είτε από τους γονείς είτε από συγγενείς και φίλους. «Μα τι πανέμορφο μωρό είναι;» και άλλα παρεμφερή παίζουν πάντα. Άλλα οφείλονται στην χαζομάρα που σε πιάνει από την υπέρμετρη χαρά, άλλοι το λένε απλώς για να πουν κάτι κι άλλοι για να το πιστέψουν αν και ξέρουν ότι το μωρό τους δε γεννήθηκε τόσο όμορφο. 

Αλλά και όταν μεγαλώνουν τα ίδια. «Το παιδί μου είναι πανέξυπνο» θα πει ένας μπαμπάς με περηφάνια.

Και συνήθως δεν πέφτει μέσα. Αυτός ο μπαμπάς όμως θα μπορεί να το πει και να το υποστηρίξει με επιχειρήματα κι όχι απλές πεποιθήσεις.

Γιατί όταν βλέπεις ένα μωρό που είναι δεν είναι ενός έτους, να στέκεται με την πιπίλα στο κρεβάτι και να κατεβαίνει με αυτόν τον τρόπο, τότε θα το πεις κι εσύ που δεν το ξέρεις και δεν έχεις λόγο να πεις ψέμματα.

Ο μπέμπης είχε βαρεθεί στο κρεβάτι, καθόταν τόση ώρα και αποφάσισε να κατέβει. Είδε όμως ότι ήταν ψηλά για εκείνον. Άλλα θα τα παρατούσαν ή θα έπεφταν κάτω σαν σε ελεύθερη πτώση.

Όχι αυτό όμως. Χωρίς καν να κοιτάξει γύρω του, κατευθύνθηκε στα μαξιλάρια, τα έριξε κάτω και δημιούργησε μια αυτοσχέδια σκάλα για να πετύχει τον σκοπό του. Εντάξει θα χειροκροτήσουμε!

 

δείτε το τέλειο video στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *