Ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται για την στιγμή που “λύγισε” για τον Αντώνη Βαρδή

O Αντώνης Ρέμος συνεργάστηκε πολύ στενά με τον Αντώνη Βαρδή και η στιγμή που απαθανατίστηκε με το ξέσπασμά του στην Κύπρο, είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο τραγουδιστής, λύγισε με τους πρώτους στίχους του τραγουδιού “Δυο ψέμματα”  και χθες μίλησε για αυτές τις δύσκολες στιγμές…

«Εμένα αυτή η απώλεια με βρήκε σε μια συναυλία στην Κύπρο. Ενώ είχα «ψήσει» τον εαυτό μου ότι εντάξει, δεν θέλω να το κάνω ούτε μελό, μου αρέσει να είμαι πολύ ξεκάθαρος στη ζωή μου, παρόλο που είμαι έτσι αυστηρός, χωρίς να θέλω να βάζω σάλτσα και να κάνω καραγκιοζιλίκια όπως κάνουν κάποιοι, λέω θα πω τα τραγούδια μου, θα αναφερθώ, θα δώσω ένα φιλί, θα αποχαιρετήσω, θα πω τα τραγούδια μου και όμορφα, ωραία σοβαρά… Με το που βγαίνουμε με την Άννα πιασμένοι χέρι χέρι λέμε το «Ένα ή Κανένα».

Την κοιτάζω, με κοιτάζει και βουρκώνουν τα μάτια μας χωρίς τίποτα, ούτε πήγε το μυαλό μας στον Αντώνη. Λέω εντάξει πάει αυτό. Ξεκινάω το πρόγραμμά μου, δεν λέω κανένα τραγούδι του Αντώνη και λέω θα κάνω μισή ώρα στο δεύτερο πρόγραμμα. Βγαίνω πάνω και μόλις ξεκινούν οι νότες από το «Δυο ψέματα» νιώθω έναν κόμπο. Λέω «δεν είναι δυνατόν». «Ας ηρεμήσουμε» λέω. Πάω να πω την πρώτη κουβέντα και τρέχουν τα μάτια μου ποτάμι. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Λέω «δεν είναι δυνατόν»

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *