Νταλίκα παρέσυρε το αυτοκίνητο της Μαστροκώστα! Αυτόπτης μάρτυρας η Δέσποινα Βανδή!

Είναι μία από τις φορές που μια στιγμή μπορεί να κρίνει τα πάντα, σε ένα ατύχημα, σε μια κακή στιγμή. Η Γωγώ Μαστροκώστα μετά την σύγκρουση του αυτοκινήτου της με νταλίκα, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Δευτέρας, απεδείχθη πως για ακόμα μια φορά έχει…Άγιο. Η επιχειρηματίας οδηγούσε στην περιοχή του Αλίμου, το -μικρού κυβισμού- αυτοκινήτου της, όταν το μεγάλο όχημα, μήκους 15 μέτρων, έπεσε με σφοδρότητα στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου της.

xaris sianidis

Ο κολλητός της φίλος, Χάρης Σιανίδης, μιλώντας στο People ανέφερε πως η Μαστροκώστα επαναλάμβανε συνεχώς: «Ο Θεός δεν θέλει να πεθάνω». Και στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε: «Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με νευρικό κλονισμό, ενώ έχει δύο τραύματα στη μέση, αλλά και εκδορές στο πρόσωπο».

vandi

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο βρέθηκε αμέσως η Δέσποινα Βανδή, με την οποία η πρώην γυμνάστρια είχε ραντεβού, μετά την επιστροφή της από το εργοστάσιο παραγωγής της δικής της συλλογής ρούχων. Η τραγουδίστρια είναι μαζί της συνεχώς, μιας και ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην Ελβετία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *