Αυτό το διεθνές reality δράσης είναι η απάντηση του ΑΝΤ1 στο Survivor!

Ninja Warrior είναι το νέο reality δράσης του AΝΤ1

Ποιος είναι ο επικρατέστερος παρουσιαστής;
Μία από τις πιο ακριβές παραγωγές της επόμενης χρονιάς, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση πρόκειται ξεκινήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πού αναφερόμαστε; Το Ninja Warrior είναι το νέο reality δράσης του AΝΤ1!

Πρόκειται για ένα reality δράσης, που συνδιάζει κάτι από “Wipe Out” και “Survivor” με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια σειρά από εμπόδια, με αυξημένη δυσκολία. Στόχος της αμερικανικής version είναι οι… πολεμιστές να προσπαθήσουν να φτάσουν στους τελικούς του Λας Βέγκας… ελπίζοντας ότι θα γίνουν οι Αμερικανοί Νίντζα πολεμιστές. Η πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2009 και έως σήμερα μόνο δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πορεία!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στην εκπομπή είναι, να έχει τέλεια φυσική κατάσταση και να είναι πάνω από 19 χρόνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν όρια ως προς το ανώτατο όριο ηλικίας. Περισσότερα από 100 άτομα σε κάθε κύκλο διεκδικούν μία θέση στον τελικό, όμως λίγοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν και περνούν στη τελική φάση.

Ποιος είναι ο επικρατέστερος παρουσιαστής;

Δείτε φωτογραφίες από τους “στίβους μάχης” στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *