Ο Niall Horan θέλει να συνεργαστεί με την Billie Eilish και τον Lewis Capaldi

Ο Niall Horan θέλει να συνεργαστεί με την Billie Eilish και τον Lewis Capaldi

Το πρώην μέλος των One Direction αποκαλύπτει επίσης, πόσο επηρέασε τη μουσική του, ο χωρισμός του.

Ο Niall Horan ρωτήθηκε στα Instagram stories από τους fans του, με ποιον θα ήθελε ιδανικά να συνεργαστεί. Ο τραγουδιστής του NICE TO MEET YA απάντησε, πως μεγάλη του επιθυμία είναι μια συνεργασία με τη Σκωτσέζα δημιουργό Rosalia, την Billie Eilish και τον Lewis Capaldi.

O Ιρλανδός τραγουδιστής, απαντώντας στους fans του, δήλωσε, πως έχει επιλέξει τον τίτλο για το επόμενο album του.

Το 26χρονο πρώην μέλος των One Direction, επιβεβαίωσε επίσης, πως ο χωρισμός του με τη Hailee Steinfeld τον ενέπνευσε στη μουσική του, καθώς πολλά από τα τραγούδια του είναι επηρεασμένα από το τέλος αυτής της σχέσης.

Ο χωρισμός τον βοήθησε να γράψει μπαλάντες αλλά και χαρούμενα τραγούδια. Ο Niall βρίσκει έμπνευση επίσης, από την επαφή του με τον κόσμο, ο οποίος πληρώνει για να έρχεται στις συναυλίες του, κάτι που το εκτιμάει βαθύτατα.

Το δεύτερο solo album του τραγουδιστή είναι σχεδόν έτοιμο. Μπορεί να έχει θλιμμένες στιγμές αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα χαρούμενο album. Υπάρχουν ωραίες μελωδίες και ωραία riffs με την κιθάρα του. Είναι σίγουρος, πως οι fans του θα ενθουσιαστούν.

Για το τραγούδι NICE TO MEET YA, ο τραγουδιστής δήλωσε, πως το εμπνεύστηκε ύστερα από ένα σύντομο ειδύλλιο με μια κοπέλα. Οι στίχοι του τραγουδιού κρύβουν πολλές αλήθεια από αυτό το φλερτ, το οποίο προέκυψε όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο μαζί με διαφορετικές παρέες αλλά εκείνη εξαφανίστηκε.

Ένα τραγούδι βγαλμένο από τη ζωή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *