Νέος μουσικός διαγωνισμός CU ONSTAGE

Νέος μουσικός διαγωνισμός CU ONSTAGE

Restart είναι να διαλέγεις εσύ ποιους θα έχεις μαζί σου…onstage.

Το CU σε συνεργασία με το Τώρα Κ44 και το Reworks Festival. διοργανώνουν το CU ONSTAGE, τον πρώτο μουσικό διαγωνισμό στον οποίο νέοι μουσικοί, μπάντες, solo artists, DJs και DJ crews έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν το line up της συναυλίας τους και να παίξουν δίπλα στους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Οι νικητές του CU ONSTAGE θα ανοίξουν με τη μουσική τους τη βραδιά της συναυλίας που θα έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι, με το ιδανικό για αυτούς line up, επιλέγοντας ανάμεσα από 12 headliners, αλλά και 12 DJs για το after party. Οι συμμετέχοντες εκτός από την επιλογή του line up της συναυλίας θα πρέπει να υποβάλλουν και ένα demo με τη δουλειά τους. Το CU ONSTAGE είναι ανοιχτό σε νέους καλλιτέχνες ανεξαρτήτως είδους μουσικής.
Συνολικά θα αναδειχθούν έξι νικητές, από τους οποίους οι πέντε θα παίξουν στο Τώρα Κ44 στην Αθήνα, ενώ ένας θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη σκηνή του Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες για κάθε συναυλία. Οι τρεις συμμετοχές που θα επιλεγούν από την επιτροπή θα αναρτηθούν στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό, το οποίο θα αναδείξει τον τελικό νικητή που θα μοιραστεί τη σκηνή με δύο από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες!

Δείτε τους 12 headliners και τους 12 DJs του CU ONSTAGE στο παρακάτω video http://goo.gl/o9DBEX.
Οι συμμετοχές για την πρώτη συναυλία του CU On stage κλείνουν στις 9 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage.

Χορηγός επικοινωνίας του CU ON STAGE είναι το MAD TV & το ΜAD RADIO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *