Νέο running trend με το Reebok ZPump Fusion!

Η Reebok εξελίσσοντας την μοναδική της τεχνολογία The Pump, δημιούργησε το ZPump Fusion, το running παπούτσι που προσαρμόζεται μοναδικά στο πόδι σου!

Ένα σύστημα με αέρα που καθώς φουσκώνει παίρνει το καλούπι του ποδιού σου εξασφαλίζοντας μέγιστη εφαρμογή! Το ZPump Fusion είναι ιδανικό για τρέξιμο μέσα στην πόλη με συνεχείς εναλλαγές στην ένταση , την ταχύτητα και την κατεύθυνση. Ανεβοκατεβείτε πεζοδρόμια, τρέξτε ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, επιταχύνετε σε ευθείες , κρατείστε ταχύτητα καθώς στρίβετε απότομα, ανεβείτε τρέχοντας στα παγκάκια του πάρκου (προσοχή στους ανθρώπους που κάθονται και διαβάζουν εφημερίδα )… η πόλη είναι δική σας και εσείς έχετε τώρα τον καλύτερο σύμμαχο για να την ζωντανέψετε … το ZPump Fusion της Reebok!

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο και είναι τα εξής:

1. Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι.

2. Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.

3. Εξωτερική σόλα ZRATED – Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED.

Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας The Pump μέσα από το μοναδικό ZPump Fusion είναι μέρος της αποστολής της Reebok να αλλάξει τον τρόπο που οι αντιλαμβάνεσαι και βιώνεις το fitness! Στη Reebok, fitness σημαίνει πολλά περισσότερα από απλή φυσική εξάσκηση!

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 10 Μαρτίου!

Μάθε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ: http://reebok-zpump-fusion.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *