Νέα συμμετοχή στο Schoolwave!

Και οι Planet of Zeus στο Schoolwave 2012!

Μετά τον Κωστή Μαραβέγια (8/7) και τον Γιάννη Χαρούλη (7/7), ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στους special guests του φετινού Schoolwave που θα γίνει στο Θέατρο Βράχων. Είναι οι Planet of Zeus, η πιο ραγδαία ανερχόμενη ελληνική μπάντα στον χώρο του heavy rock και του stoner, με εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης. Θα παίξουν την πρώτη μέρα του Schoolwave, την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Έτσι, έχουν έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούν τα χιλιάδες παιδιά απʼ όλη την Ελλάδα που περιμένουν το Scoolwave σαν μια βαθιά ανάσα ανάμεσα στο σχολείο που έκλεισε και το καλοκαιρινό φροντιστήριο που ανοίγει.

Υπενθυμίζουμε ότι το φετινό ραντεβού είναι 6-7-8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων. Θα είναι εκεί 27 μαθητικά συγκροτήματα απʼ την Ελλάδα και την Ευρώπη: punk από την Αθήνα, jazz από τη Δράμα, metal από το Κιλκίς και alternative από το Μπάρι Ιταλίας!

Η μουσική (όπως και το skate και το bmx που στήνονται λίγο πιο πέρα) είναι μόνο η αφορμή για ένα τεράστιο πάρτι που φανερώνει το πρόσωπο μιας άλλης Ελλάδας. “Είστε ένα παράδειγμα για όλη την Ευρώπη!”, είπαν οι περσινοί καλεσμένοι από την Ισπανία, Dolly Society, ενώ οι Άγγλοι Bamboo Bambos δήλωναν: “Bring Schoolwave to England!”.

Έχουν πει για το Schoolwave:
Locomondo: “Το Schoolwave είναι το φυτώριο της αυθεντικής μουσικής, μακριά από τους κανόνες του lifestyle”.
Βασιλικός: “Ένα από τα λίγα πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα”.
Φοίβος Δεληβοριάς: “Εμείς όταν ξεκινούσαμε πριν 20 χρόνια, παίζαμε σε κινηματοθέατρα της γειτονιάς, μπροστά σε καθηγητές Θρησκευτικών και θείες. Αυτό που έχει αλλάξει το Schoolwave είναι ότι έχει φτιάξει μια νέα γενιά 16χρονων, οι οποίοι δεν αισθάνονται να τους κοιτάζει ειρωνικά η αφίσα στο δωμάτιό τους. Έχουν πια έναν λόγο να παίξουν: το Schoolwave”.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Schoolwave 2012 εδώ: http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1731
Doors open: 19.00
Είσοδος: 5 ευρώ (10 ευρώ το τριήμερο). Προπώληση: Public, Ticket Services

Διοργάνωση: Schooligans (www.theschooligans.gr) σε συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού
Μέγας Χορηγός: CU
Χορηγός: Milko
Χορηγοί επικοινωνίας: MEGA, Athens Voice, MAD TV, MAD Radio 106,2, Αθήνα 9,84

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *