Νέα επιτυχία για τους One Direction!

Το “Up All Night ? The Live TourDVD των One Direction ανέβηκε κατευθείαν στο #1 σε 25 χώρες αυτή την εβδομάδα.

Στην Αμερική το DVD βρέθηκε στο #1 του Billboard DVD Chart, με το συγκρότημα να γράφει ιστορία ΞΑΝΑ αφού είναι η πρώτη φορά που το #1 DVD πουλάει περισσότερα από το #1 album στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το DVD ξεπέρασε κάθε μουσικό format αυτή την εβδομάδα, πουλώντας 76.000 αντίτυπα και κάνοντάς το έτσι το δημοφιλέστερο ντεμπούτο του 2012 και το δεύτερο μεγαλύτερο debut τα πέντε τελευταία χρόνια.

Στον Καναδά το DVD είναι στο #1 πουλώντας δύο φορές περισσότερα αντίτυπα από το #1 album αυτής της εβδομάδας. Είναι ήδη το 2ο πιο επιτυχημένο DVD του 2012 στην συγκεκριμένη χώρα.

Το DVD είναι στο #1 των επίσημων βρετανικών charts με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μέσα σε μια εβδομάδα για το 2012.

Είναι επίσης στο #1 σε Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Δανία, Φιλανδία, Γαλλία, Hong Kong, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Φιλιππίνες, Πολωνία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία και Τουρκία.

Ο Niall από την μπάντα δήλωσε “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία του DVD σε όλο τον κόσμο και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που έχουν πάει και το έχουν αγοράσει, αυτή η υποστήριξη σημαίνει πολλά για εμάς. Είχε πολύ πλάκα όταν οπτικοποιούσαμε το DVD, επομένως είμαστε κατενθουσιασμένοι που οι fans το αγάπησαν αμέσως”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *