Ναι καλά τώρα! Ο Chris Brown θέλει να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία

Μετανιωμένος δηλώνει στο Twitter ο τραγουδιστής για την βία που άσκησε στην σύντροφό του, στο παρελθόν!


Ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν φαίνεται πως έφαγε «πόρτα» από την αυστραλιανή κυβέρνηση, καθώς του απαγόρευσαν τη χορήγηση βίζας για είσοδο στη χώρα. Η αιτιολόγηση της απαγόρευσης φαίνεται πως αφορούσε «ζητήματα του χαρακτήρα του». Θυμίζουμε πως ο 26χρονος καλλιτέχνης το 2009 κρίθηκε ένοχος για επίθεση και ξυλοδαρμό στην τότε κοπέλα του, Ριάνα.

rihanna

Ο Μπράουν αντιδρώντας στην απόφαση των Αυστραλών, δημοσίευσε μια σειρά από tweets, σχολιάζοντας πως: «Θα ήμουν παραπάνω από ευγνώμων να έρθω στην Αυστραλία και να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία. Τα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου θα έπρεπε να αφυπνίζουν όλους τους ανθρώπους. Πρέπει να δείχνεις ότι τα λάθη που κάνεις δεν σε χαρακτηρίζουν». Ο ίδιος μιλώντας για την επιρροή που έχουν οι καλλιτέχνες στα νέα άτομα, έγραψε πως: «Οι νέοι δεν ακούν τους γονείς τους ή τις δημόσιες υπηρεσίες. Η δύναμη που δίνεται σε εμάς τους καλλιτέχνες μπορεί να αλλάξει ζωές».

cr

Ο 26χρονος επρόκειτο να βρεθεί στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο στο πλαίσιο του προγράμματος των συναυλιών του. Τώρα, η πλευρά του Μπράουν έχει στη διάθεσή της 28 μέρες ώστε να ασκήσει έφεση, αλλά η αυστραλιανή κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει την απόφασή της.

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *