Νάντια Μπουλέ: «Πηγαίνω σε εκπομπές που νιώθω ότι υπάρχει και από την απέναντι πλευρά σεβασμός»

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με την άρνηση της Νάντιας Μπουλέ να πάει στο πλατώ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο οικοδεσπότης του «Πρωινού» έχει δηλώσει κατά καιρούς επανειλημμένα ότι έχει καλέσει την παρουσιάστρια στο στούντιο κι εκείνη αρνείται, με τελευταία νύξη στο συγκεκριμένο ζήτημα, όταν η Νάντια Μπουλέ παραδέχτηκε σε δηλώσεις της: «Αν θα δεχτώ πρόσκληση και θα μπορώ να πάω, θα πάω. Ήταν φορές που δεν μπορούσα, όμως αν προκύψει η ευκαιρία θα γίνει και αυτό», και τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά στον αέρα: «Δεν πρόκειται η Μπουλέ να έρθει ποτέ εδώ. Της έχουμε υποβάλλει πέρυσι επίσημη πρόταση και την ίδια μέρα πήγε στο Mega. Να μην βγαίνει και λέει…. Αν είναι μάγκας και αντράκι να βγει και να πει δεν γουστάρω τον Λιάγκα».

Το πρωί της Τρίτης, η πρωταγωνίστρια του Rocky Horror Story φιλοξενήθηκε από το Mega με Μία και τον Μάρκο Σεφερλή. Όταν, λοιπόν ρωτήθηκε, σχετικά με την απόφασή της να μην πηγαίνει σε συγκεκριμένες εκπομπές, επεσήμανε: «Δεν έχω πει για συγκεκριμένες εκπομπές σε καμία περίπτωση. Απλά πηγαίνω εκεί που νιώθω άνετα και καλά και που έχω τις σχέσεις που αισθάνομαι ότι θέλω να έχω. Και που νιώθω ότι υπάρχει και από την απέναντι πλευρά σεβασμός κι αγάπη. Και το νιώθω από εσένα και ήρθα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *