Να ραφτούμε; Παντρεύεται η Miley Cyrus τον Patrick Schwarzenegger

Σύμφωνα με πληροφορίες η Miley Cyrus παντρεύεται τον γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick.

Μάλιστα τα ευχάριστα νέα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες τα έχουν ήδη ανακοινώσει στους στενούς τους φίλους.

Η star της ποπ μάλιστα κάνει σημαντικές προσπάθειες να αλλάξει όλη της την εικόνα προκειμένου να κερδίσει την μητέρα του αγαπημένου της, Μaria Shiver.

Η 22χρονη Miley και ο 21χρονος Patrick, βγαίνουν τους τελευταίους πέντε μήνες και το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει τόσο κοντά που έχουν αρχίσει να σκέφτονται το κοινό τους μέλλον.

Τις φήμες πυροδότησε μία φωτογραφία της τραγουδίστριας  στην οποία απαθανατίζεται σε δείπνο μαζί με τον αγαπημένο της το βράδυ της Τετάρτης καθώς στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και η μητέρα του Maria.

Λέγεται ακόμη πως ο σύντροφός της προσπαθεί να χαλιναγωγήσει την τραγουδίστρια που επιδίδεται σε ατελείωτα πάρτι προκειμένου να πάει με το μέρος τους η μητέρα του.

Ακόμη ένα στοιχείο που προκάλεσε σχόλια είναι η κομψή της εμφάνιση στο δείπνο της Τετάρτη καθώς η Miley Cyrus έχει συνηθίσει να τα «πετάει» όλα έξω τουλάχιστον όταν βρίσκεται on stage.

Φημολογείται δε, πως η μαμά Μaria δεν ενέκρινε την σχέση του γιου της  με αποτέλεσμα λίγους μήνες πριν να μην της επιτρέψει να παρευρεθεί σε ετήσια χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Miley κάνει σχέδια γάμου. Στα 19 της είχε αρραβωνιαστεί τον ηθοποιό  Liam Hemsworth ο οποίος τότε της είχε κάνει πρόταση γάμου δωρίζοντας της ένα δαχτυλίδι 3,5 καρατίων.

Όμως ο έρωτας τους κράτησε μόνο 15 μήνες αφού τελικά οι δυο τους τα… έσπασαν.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά είναι λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα. Το γεγονός πως σκέφτεται το κοινό τους μέλλον αποκάλυψε η τραγουδίστρια με ακόμη μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζεται ενωμένο το πρόσωπό της με αυτό του συντρόφου της.

Παντρεύεται η Miley Cyrus τον Patrick Schwarzenegger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *