Μυστηριώδης δικαστική διαμάχη για τη Madonna και τον Guy Ritchie

Μυστηριώδης δικαστική διαμάχη για τη Madonna και το Guy Ritchie

O σκηνοθέτης ζήτησε να επιβληθούν οι αποφάσεις του δικαστηρίου πιθανότατα για το γιο τους Rocco.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Madonna και ο πρώην σύζυγός της και σκηνοθέτης Guy Ritchie φαίνεται να είναι και πάλι στα δικαστήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Guy έχει ζητήσει την παρέμβαση του ανώτατου δικαστηρίου του Manhattan, προκειμένου να διευθετηθεί η διαμάχη του πρώην ζευγαριού για το πού θα περάσει τις διακοπές του ο 19χρονος γιος τους, Rocco.

To πρώην ζευγάρι είχε τακτοποιήσει τα θέματα της επιμέλειας του Rocco και του David με την έκδοση του διαζυγίου τους το 2008 στη Νέα Υόρκη, χωρίς όμως να αποφεύγονται οι ενστάσεις κάθε τόσο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε δημιουργηθεί και το 2015, όταν η Madonna με το Guy Ritchie είχαν έρθει σε κόντρα για τις διακοπές του Rocco.

Tότε το δικαστήριο διέταξε τον Rocco να πάει στο Λονδίνο με τον πατέρα του, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε, προκαλώντας νέα δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία, η οποία διευθετήθηκε το 2016 με την οριστική απόφαση να μένει ο Rocco με τον πατέρα του.

Πάντως, αν το Λονδίνο είναι το θέμα της νέας διαμάχης, η Madonna θα πρέπει να κάνει υπομονή, καθώς έχει ήδη προγραμματισμένη εμφάνιση στη Βρετανική πρωτεύουσα στις 27 Ιανουαρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *