Μυρίζει…παγίδα: 5 πράγματα που αγοράστηκαν για μόλις 1 δολάριο αν και κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες!

Η Camblevision αναμένεται, σύμφωνα με το Reuters, να υποβάλλει προσφορά για την τάμπλοϊντ εφημερίδα Daily News. Η προσφορά αναμένεται στο…1 δολάριο, ποσό που φυσικά φαντάζει εξωφρενική. Η πραγματικότητα βέβαια είναι πως η Daily News «μπαίνει μέσα» κατά 30εκατ. δολάρια το χρόνο και να για να επιβιώσει απαιτούνται επενδύσεις ύψους 150εκατ. δολαρίων…

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη περίπτωση στις ΗΠΑ που μπορεί κάποιος να αποκτήσει κάτι που στην πραγματικότητα μπορεί να αξίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια με μόλις 1 δολάριο.

-Μεγάλα παλιά σπίτια στις ΗΠΑ πωλούνταν για μόλις 1 δολάριο. Συχνά υπήρχε όμως μια μικρή παγίδα…Ο νέος ιδιοκτήτης αναλάμβανε την υποχρέωση και το κόστος να μετακινήσει το σπίτι σε άλλο σημείο! Σε άλλες πάλι περιπτώσεις έχουν καταγραφεί προσφορές και αγορές σπιτιών επίσης για μόλις ένα 1 δολάριο, όταν αυτά ήταν σε ιδιαίτερα ακατάλληλα σημεία.

n-MOVING-HOUSE-large640

-Επίσης όμως για μόλις 1 δολάριο έχουν πουληθεί ουκ ολίγες φορές τα λεγόμενα χρονομερίδια, (δηλαδή αγορά χρόνου διαμονής σε ένα οίκημα). Αρκετοί ιδιοκτήτες ακινήτων που απαιτούν υψηλά ποσά για τη συντήρησή τους, επιλέγουν να τα παραχωρήσου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ακόμη για το συμβολικό ποσό του 1 δολαρίου, προκειμένου να μετακυλήσουν αυτό το κόστος στον «αγοραστή». Υπάρχουν δε και αγορές χρονομεριδίων και για καθόλου χρήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *