Μήπως έχεις κι εσύ «Σύνδρομο Άγχους Χαμηλής Μπαταρίας»;

Οι περισσότεροι έχουν βρεθεί σε μια κατάσταση στην οποία η μπαταρία του κινητού τους ετοιμάζεται να τους εγκαταλείψει τη στιγμή που τη χρειάζονται περισσότερο, με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή να τους δημιουργείται άγχος και να παθαίνουν πανικό.

Φαντάσου να μείνεις με το αυτοκίνητο στη μέση του πουθενά κι εκείνη τη στιγμή να διαπιστώσεις ότι η μπαταρία στο κινητό δεν είναι αρκετή για να κρατήσει ανοιχτό. Μόνο μια τέτοια σκέψη σε πολλούς είναι ικανή να τους προκαλέσει άγχος.  Αν η προειδοποίηση της χαμηλής μπαταρίας στην οθόνη του κινητού σου είναι κάτι που δυσκολεύεσε να το διαχειριστείς και σου προκαλεί άγχος για το τι πρέπει να κάνεις και πώς θα βρεις τρόπο να φορτίσεις το κινητό σου, τότε ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αναρωτιέσαι.

Εάν η ένδειξη χαμηλή μπαταρίας στο κινητό σου βάζει σε κατάσταση πανικού, δεν είσαι μόνος. Μάλιστα υπάρχει και συγκεκριμένη ονομασία για την κατάσταση που βιώνεις. Είναι υπαρκτή διαταραχή και λέγεται «Σύνδρομο Άγχους Χαμηλής Μπαταρίας».

Εάν έχεις ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω συμπτώματα θεώρησε το ως συνταγή να πάρεις ένα power bank που θα σου λύσει τα χέρια και θα σε απαλλάξει από το άγχος. Εάν η μπαταρία δεν κρατάει αρκετά και σε εγκαταλείπει σύντομα και ξαφνικά τότε πας σε ένα κατάστημα iRepair και ζητάς αντικατάσταση μπαταρίας.

Συμπτώματα του συνδρόμου Χαμηλής Μπαταρίας

 

  • Ζητάς από έναν τελείως άγνωστο εάν έχει φορτιστή για να φορτίσεις τη συσκευή σου
  • Πας σε ένα κατάστημα όπου παραγγέλνεις ή αγοράζεις κάτι απλά και μόνο για να βρεις μια πρίζα
  • Εάν το βράδυ έχεις βγει, συχνά ζητάς από τον μπάρμαν να βάλει το κινητό σου να φορτίζει
  • Με τρόπο βγάζεις από τη φόρτιση το κινητό κάποιου άλλου για να φορτίσεις το δικό σου
  • Αποφεύγεις να κάνεις κάτι που έχεις προγραμματίσει γιατί χρειάζεται να επιστρέψεις στο σπίτι και να φορτίσεις τη συσκευή σου
  • Μόλις μπεις σε έναν χώρο αμέσως σκανάρεις με τα μάτια το δωμάτιο αναζητώντας τα σημεία που βρίσκονται οι πρίζες
  • Βάζεις τη συσκευή σου σε airplane mode
  • Στο σπίτι σου σε κάθε πρίζα υπάρχει κι ένας φορτιστής μόνιμα συνδεδεμένος και άμεσα διαθέσιμος για να μπορείς να φορτίσεις τη συσκευή σου ανά πάσα στιγμή
  • Παθαίνεις κρίση πανικού επειδή το κινητό σου έτυχε να σβήσει ξαφνικά

Τα αποτελέσματα προέκυψαν από μια μεγάλη έρευνα της εταιρίας LG. Είναι εντυπωσιακό πώς 9 στους 10, βρίσκονται αντιμέτωποι με το άγχος της χαμηλής μπαταρίας όταν η ένδειξη ζωής της πέσει στο 20% ή και χαμηλότερα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *