Μια ξεχωριστή συναυλία υποστήριξης για την Πένυ Σκάρου!

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης διοργανώνεται για την τραγουδοποιό Πένυ Σκάρου, η οποία πριν λίγους μήνες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Η συναυλία με τίτλο «Η Πένυ Σκάρου και οι φίλοι της»  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στο Βοτανικό, στις 19.00, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να μπορέσει να ξανασταθεί όρθια στα πόδια της. Να συνεχίσει να ζει καλά και να τραγουδάει. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να αποκαταστήσει το πόδι της με ένα τεχνητό μέλος που θα κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι διοργανώνουν μια μεγάλη συναυλία στην οποία θα συμμετέχει και η ίδια η Πένυ για το σκοπό αυτό, ανάμεσα στους οποίους είναι οι:

Αλκαίου Λένα
Γραμμένος Σπύρος
Δάντης Χρήστος
Θαλασσινός Παντελής
Θαλασσοχώρης Κωνσταντίνος
Θηβαίος Χρήστος
Καραντωνίου Χρυσόστομος
Καπαρού Αργυρώ
Κάππος Θεολόγος
Κίτρινα Ποδήλατα
Κοργιαλάς Δημήτρης
Κορκολής Στέφανος
Ματιάμπα Ησαίας
Μαχαιρίτσας Λαυρέντης
Μιτζέλος Αντώνης
Μονά Ζυγά
Μπουσουλόπουλος Πέτρος
Νικολάου Γιάννης
Λιβιτσάνου Άντα
Λιδάκης Μανώλης
Παπαδόπουλος Λάκης
Παπαϊωάννου Πάνος
Παυλίδης Παύλος
Πιλαλι Ζώρζ
Πλιάτσικας Φίλιππος
Τζουγαννάκης Μιχάλης
Χαρούλης Γιάννης
Χρηστίδου Ραλλία
Ζιόγαλας Νίκος
15-50
Greeklish Babylon

Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο που μας πέρασε η Πένυ Σκάρου είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην Οδό Πειραιώς, ύστερα από το οποίο τελικά έχασε το ένα πόδι της. Οι προσπάθειες των γιατρών εστιάστηκαν στο να σώσουν τη ζωή της, το οποίο και κατάφεραν μαζί με τη δική της δύναμη και αισιοδοξία. Ο τρόπος που στάθηκε μετά το ατύχημα και αυτή την αναπάντεχη δύσκολη αλλαγή στη ζωή της είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Συνεχίζει μετά από αυτή την περιπέτεια όμως διαφορετικά πια, αντιμετωπίζοντας τη σαν εμπειρία ζωής που την έκανε πιο δυνατή.
Είναι αποφασισμένη να κάνει πιο πολλά και πιο σημαντικά πράγματα έχοντας προσθέσει πια στους στόχους της να δίνει μέσα από την δουλειά της και τη δημοσιότητα που της δόθηκε μετά το ατύχημα,κουράγιο και δύναμη σε ανθρώπους με αντίστοιχες περιπτώσεις.
Όπως λέει και η ίδια «Εδώ είναι η κόλαση, εδώ και ο παράδεισος. Θέλω να είμαι ήρεμη και να σκέφτομαι καλά πράγματα. Με ενδιαφέρει να γίνω καλά και να περάσω ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο που μπορεί να βιώνει κάτι αντίστοιχο με εμένα».

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Ώρα έναρξης: 7.00 μ.μ.
Εισιτήρια: προπώληση 8€, ταμείο 10€.
Προπώληση: viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven spots και Hontos center Σάμου
Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών Σάμου
Με την υποστήριξη της Δυναμική PromotionSamos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *