Μετά τον Ashton Kutcher, ποιος θα υποδυθεί τον Steve Jobs στη νέα βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται;

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Steve Jobs, σε μια νέα ταινία που θα αφορά τη ζωή του συνιδρυτή της Apple.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Michael Fassbender, ενώ στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται: Ο Seth Rogen στο ρόλο του συνιδρυτή Steve Wozniak, η Kate Winslet στο ρόλο της Joanna Hoffman (πρώην διευθύντρια marketing της Mac), ο Jeff Daniels στο ρόλο του John Sculley (CEO Apple) , η Katherine Waterston στο ρόλο της πρώην συντρόφου του Jobs, Chrisann Brennan.

Η ταινία είναι βασισμένη στη βιογραφία του Steve Jobs που είχε γράψει ο Walter Issacson. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Danny Boyle ενώ το σενάριο θα είναι του Aaron Sorkin. Αρχικά, για τον ρόλο του Steve Jobs σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, είχε γίνει προσέγγιση τόσο στον Leonardo DiCaprio όσο και στον Christian Bale, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει στο San Francisco.

Σας θυμίζουμε ότι για τον ρόλο του Fassbender είχε γίνει διαρροή e-mail… “Δε ξέρω ποιος είναι και ούτε ο υπόλοιπος κόσμος θα ενδιαφερθεί” έγραφε τότε στο e-mail του ο Sorkin, απαντώντας στη Sony και την ομάδα που πρότεινε τον γνωστό ηθοποιό για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Τελικά φαίνεται πως πείστηκε. Μπορεί να βοήθησε και η πληροφορία, οτι ο 37χρονος Fassbender έχει ήδη βραβευτεί με Όσκαρ για το ρόλο του στο “12 χρόνια σκλάβος”.  Για να δούμε αν αυτή η ερμηνεία θα κερδίσει περισσότερο τον κόσμο, από ότι εκείνη του Ashton Kutcher στην ταινία Jobs.

magneto

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *