Με το Batiste Dry Shampoo έχετε όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεστε!

Το νούμερο ένα ξηρό σαμπουάν στην Αγγλία, το Batiste Dry Shampoo είναι το προϊόν styling που θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεστε. 


 

Γιατί όταν λέμε “ξηρό σαμπουάν” εννούμε ότι μπορείτε να λούζεστε χωρίς…νερό με όλα όμως τα ευργετικά αποτελέσματα ενός λουσίματος. Φοβερό;;

Η ημέρα πηγαίνει καλύτερα όταν αισθάνεστε ωραία για τα μαλλιά σας, αλλά συχνά δεν έχετε χρόνο να τα περιποιηθείτε όσο θα θέλατε, συμβαίνει σε όλες μας. To Batiste Dry Shampoo θα σας βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να τα φρεσκάρετε ανάμεσα στα λουσίματα και να τα ανανεώσετε μέσα στη μέρα αφού μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στη τσάντα σας!

Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σας όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας εξαφανίζει τη λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια, και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό.

Είναι τέλειο για χρήση κάθε φορά που δεν έχετε χρόνο για λούσιμο ή απλά θέλετε να φρεσκάρετε το μαλλί σας και το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι κανείς δεν θα το καταλάβει ποτέ!

Heavenly Volume 1

Ή μάλλον θα το καταλάβει, από τα super wow, funky διακριτικά αρώματα στα οποία κυκλοφορεί το Batiste Dry Shampoo!

Με 4 εξειδικευμένες επιλογές για πιο απαιτητικές καταστάσεις και πιο στοχευμένη δράση παίρνετε την κατάσταση της καθημερινότητας των μαλλιών, στα χέρια σας.

Το Beautiful Brunette, ιδανικό για καστανές αποχρώσεις, σας επιτρέπει να διατηρήσετε το χρώμα των μαλλιών σας για περισσότερο καιρό ή να δέσετε το χρώμα της μεγαλωμένης ρίζας σε βαμμένα μαλλιά.

Ενώ για εσάς τις ξανθές, το Brilliant Blonde της σειράς προϊόντων Batiste δίνει στη στιγμή χρώμα και φρεσκάδα στα ξανθά μαλλιά!

oriental 1

Το Heavenly Volume προσφέρει τα οφέλη αναζωογόνησης του Batiste σε συνδυασμό με effect όγκου – από θαμπά άτονα μαλλιά σε ζωντανά και ανάλαφρα σε μια στιγμή!

Το Nourish & Enrich Εμπλουτισμένο με θρεπτικό λάδι, αμυγδάλου απομακρύνει τη λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα φρεσκάρει και φροντίζει τα μαλλιά σας!

Και φυσικά μαζί με τις υπόλοιπες 7 υπέροχες versions για πινελιές Blush, Fresh, Floral, Tropical, Cherry, ή Oriental αλλά και πιο ουδέτερες, με το Original άρωμά του, για όλους τους τύπους μαλλιών, μπορείτε να δίνετε στα μαλλιά σας την αύρα που σας ταιριάζει και να εξιτάρετε όλες τις αισθήσεις γύρω σας!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *