Με αμυγδαλίτιδα στο νοσοκομείο η Miley Cyrus

Θα καταφέρει να παραβρεθεί το Σαββατοκύριακο σε μια πολύ σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση;

Το Σαββατοκύριακο, η Miley Cyrus πρόκειται να εμφανιστεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση GORILLAPALOOZA, μαζί με τους Ellen Degeneres, Portia de Rossi και Bruno Mars.

Όμως, η τραγουδίστρια βρισκόταν στο νοσοκομείο, ευτυχώς για έναν όχι και τόσο σοβαρό λόγο καθώς την ταλαιπώρησαν οι αμυγδαλές της. Η Miley προσπαθεί να γίνει γρήγορα καλά και να συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ellen DeGeneres.

Παρά την επέμβαση για αφαίρεση των αμυγδαλών και την επιστροφή της στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να τραγουδήσει. Το σίγουρο είναι, πως η όλη κατάσταση δεν την εμποδίζει να ενημερώνει τους fans της μέσω Instagram για την πορεία της υγείας της.

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες που ανεβάζει η Miley, οι επισκέψεις που έχει δεχτεί από την Τρίτη, που μπήκε στο νοσοκομείο, φαίνεται να είναι πολλές, καθώς το δωμάτιο είναι γεμάτο λουλούδια και μπαλόνια.

Εκεί που πήγαινε να κοπάσει ο θόρυβος για το περιβόητο φιλί της στον κολλητό της, ο Cody Simpson εμφανίζεται ημίγυμνος, αγκαλιά με την τραγουδίστρια σε φωτογραφία που έβγαλε ο ίδιος για να την καλωσορίσει πίσω στο σπίτι.

H τραγουδίστρια, πάντως, δεν σταματά να ευχαριστεί τη μητέρα της, Tish Cyrus, για την φροντίδα.

H Miley Cyrus ξεσπά στην κριτική για το φιλί στον κολλητό της

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *