«Μαύρο Ρόδο»: Άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» στη νέα σειρά του MEGA

Θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα

Η νέα σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν. Πέντε από τους «κατοίκους» του Διαφανίου θα βρεθούν κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη. Πρόκειται για τους Λεωνίδα Κακούρη, Γιάννη Κουκουράκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Θεοφανία Παπαθωμά και Ελένη Καρακάση.

Η συγγραφέας παραδέχτηκε πως το σενάριο θα έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το βιβλίο, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις (Σασμός).

Η υπόθεση της σειράς

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη.

Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *