Μάθε τι λένε για σένα τα ζώδια σήμερα – Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας δίχως να βασίζεστε σε άλλους, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Επιστρατεύστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες αν πρόκειται να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τους εργοδότες σας και φερθείτε διπλωματικά. Η μέρα απαιτεί ευελιξία, προσφέρεται όμως για διαπραγματεύσεις και σύναψη συμφωνιών.   Μια ερωτική σχέση με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον έχει λήξει άδοξα και είναι πολύ δύσκολη πλέον η συνύπαρξη μαζί του. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις συναντήσεις και κυρίως να μην δείχνετε την αμηχανία σας. Δεν θα θέλατε να του/της δώσετε αυτήν την ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση. Η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή και δεν είναι καλή εποχή για σημαντικά ρίσκα. Αφοσιωθείτε στην τρέχουσα δουλειά σας και προωθήστε τις υπηρεσίες σας μέσω διαδικτύου που είναι και η πιο συμφέρουσα λύση στην προκειμένη φάση.   Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών είναι το βασικό θέμα συζητήσεων στον κοινωνικό σας κύκλο και προβλέπονται έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να μην ξεφεύγετε από τα επιτρεπτά όρια όταν υποστηρίζετε τις απόψεις σας. Δύσκολα θα βγάλετε άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε πολύ προβληματισμένοι με την τροπή που παίρνουν επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, μια θετική εξέλιξη όμως, θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση. Στρέψτε την προσοχή σας σε επαφές με το εξωτερικό και προωθήστε τα προϊόντα σας ακόμα πιο εντατικά. Θέματα σπουδών έχουν αίσιο τέλος και είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το γιορτάσετε.   Σας έχουν απογοητεύσει κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και πέφτετε από τα σύννεφα με τις συντηρητικές απόψεις που κουβαλάνε, επειδή όμως δεν μπορείτε να αλλάξετε τρόπο σκέψεις στον καθένα, καλύτερα να κρατήσετε αμέτοχη στάση, ώστε να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία.

Συνέχισε στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *