Μάθε τέχνη…κι άσ’την! Διάσημοι μουσικοί με…δεύτερη δουλειά!

Υπάρχουν καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία που δεν τους αρκεί να κυκλοφορούν επιτυχημένα albums ή να κάνουν τεράστιες παγκόσμιες tour. Σε περίπτωση που η βασική τους ασχολία πάρει την κάτω βόλτα, οι παρακάτω καλλιτέχνες, έχουν έτοιμη μια δεύτερη δουλειά για να βγάλουν τα προς το ζην

Vanessa Mae

vanessa-mae
Η διεθνούς φήμης βιρτουόζος του βιολιού, αγαπά το σκι και μάλιστα διαγωνίστηκε ως σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Sochi, εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη.

Dave Rowntree
O πρώην drummer των Blur, έγινε δικηγόρος και μάλιστα μία από τις πρώτες του υποθέσεις ήταν ένας φόνος α’ βαθμού.

Terminator X
Το πρώην μέλος των Public Enemy, αποφάσισε να αφήσει πίσω τις άγριες μέρες και να γίνει εκτροφέας στρουθοκαμήλων στην Νότια Καρολίνα.

Bruce Dickinson

bruce-dickinson

Ο αγαπημένος μας metal frontman, έχει άδεια πιλότου και είναι υπεύθυνος για να μεταφέρεται αυτός και οι υπόλοιποι Iron Maiden από show σε show σε όλον τον κόσμο με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο, Ed Force One (ναι φυσικά πήρε το όνομα του από τη μασκότ Eddie).

Eve
Η κάποτε μεγάλη και τρανή rapper είναι πλέον σεναριογράφος, και αυτήν την περίοδο γράφει ένα sitcom για το κανάλι AMC. Είναι επίσης ηθοποιός και εκτός από τη συμμετοχή της στο “xXx” με τον Vin Diesel πριν χρόνια, σύντομα θα πρωταγωνιστήσει σε μια κωμωδία επηρεασμένη από τη ζωή της.

Rob Zombie
Είτε ως μέλος των White Zombie, είτε ως solo καλλιτέχνης, ο Rob είναι άκρως εκκεντρικός και προκλητικός σε ότι επιλέγει να κάνει. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και οι ταινίες που φτιάχνει,   που υμνούν τον  cult horror κινηματογράφο με πολλά gore στοιχεία. Ενδεικτικοί τίτλοι: “House of 1000 Corpses”, “Halloween , αλλά και ένα επεισόδιο του “C.S.I. Miami”.

Terry Chimes

terry-chimes

Κάποτε έπαιζε drums στους Clash, αλλά τον κέρδισε η χειροπρακτική. Πλέον έχει το δικό του ιατρείο στο Essex, και δίνει διαλέξεις σε σεμινάρια. Την κλίση του αυτή τη βρήκε, όπως ο ίδιος αφηγείται, όταν το 1994, στη διάρκεια ενός παιχνιδιού bowling με μέλη των Black Sabbath, ο ώμος του “κλείδωσε”. Ένας χειροπράκτης τον βοήθησε και από τότε ενθουσιάστηκε με την συγκεκριμένη τεχνική.

James Murphy
Και τι δεν έχει κάνει ο ειδήμων νους των LCD Soundsystem, εκτός από το να φτιάχνει καταπληκτικά  albums. Κάθισε στην καρέκλα του παραγωγού για το τελευταίο album των Arcade Fire, έφτιαξε δική του μάρκα καφέ,  και ξεκίνησε να γράφει ένα μυθιστόρημα.

Πηγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *