Το MasterChef αλλάζει ημέρες προβολής! – Τι τηλεθέαση κάνει

κριτές του MasterChef παίζουν στην παιδική χαρά

Συγκεκριμένα, το Star ανακοίνωσε πως πλέον το MasterChef θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 9 το βράδυ, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Πώς όμως πάει από τηλεθέαση το Master Chef; Χθες, το μαγειρικό show μπορεί να σημείωσε 24,9% στο γενικό σύνολο, στο ηλικιακό όμως κοινό 15-54, το επονομαζόμενο και νεανικό κοινό, η εκπομπή εκτοξεύτηκε στο 31,2%. Στο σύνολο της προβολής του το Survivor κατέγραψε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, με γενικό σύνολο στο 32,7% και ποσοστό στο νεανικό κοινό που έφτασε στο 35,8%. Μια πιο προσεκτική όμως ματιά στην ώρα που τα δύο προγράμματα έπαιζαν ταυτόχρονα στον τηλεοπτικό αέρα, δίνει εντελώς διαφορετική εικόνα για την κατάταξής τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, το survivor βρέθηκε από 5 ως και 12 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το Master Chef ανά τέταρτο μέτρησης τηλεθέασης και όση ώρα οι δύο εκπομπές προβάλλονταν παράλληλα σε ΣΚΑΙ και Star. Συγκεκριμένα, μεταξύ 21.00 και 22.45, το πρόγραμμα του Star κατέγραψε ποσοστό 31,2% με το reality επιβίωσης να περιορίζεται στο 21,4%.

Η εκπομπή του ΣΚΑΙ ανεβάζει στροφές μετά το τέλος του Master Chef, με τα ποσοστά της να αγγίζουν ακόμη και το 49,4% μετά τα μεσάνυχτα. Κάπως έτσι το γενικό σύνολο της εκπομπής κλείνει σε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *