Το “Greece the Musicult” του Μάρκου Σεφερλή είναι Νο1 trend στο YouTube!

Μάρκος Σεφερλής Greece the Musicult Νο1 trend στο YouTube

“Greece είν’ η χώρα της συχνής απεργίας, του τάβλι, του φρέντο, της πολλής ανεργίας!Μιας γενιάς δυστυχώς που δεν έχει να φάει μα αντί να δουλέψει, στην TV τραγουδάει!”

Το καλοκαίρι του 2018, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στο Δελφινάριο, τη θεατρική παράσταση GREECE THE MUSICULT. Στην αυτή την επιθεώρηση ο Μάρκος και οι συνεργάτες του διακωμωδούν τα πάντα: από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν μέχρι το σκάνδαλο της Novartis.

Το Σαββατοκύριακο, ο Μάρκος ανέβασε την παράσταση στο YouTube και αμέσως έγινε νούμερο ένα trend στο YouTube, με σχεδόν μισό εκατομμύρια views (έως αυτή τη στιγμή).

O Μάρκος. είχε δηλώσει για την παράσταση: “Φέτος αποφάσισα να ανεβάσω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Και τον ανέβασα τόσο ψηλά, ώσπου τελικά πέρασα από κάτω! Γιατί ‘από κάτω’ κάθεστε εσείς – οι πιστοί θεατές – που τόσα χρόνια βλέπετε τις παραστάσεις μου. Έπρεπε λοιπόν να πάρω για λίγο τη θέση σας, να δω με τα δικά σας τα μάτια, για να μπορέσω να ετοιμάσω αυτήν την παράσταση σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και προσδοκίες και να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά. Ελπίζω να κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου, ώστε να δείτε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που θα σας κάνει να μην πιστεύετε στα μάτια σας και να μην θέλετε να βγάλετε τα δικά μου!”

Mε συμμετοχές στην τηλεόραση, κωμικές εκπομπές και σειρές, αλλά και επιθεωρήσεις και θεατρικές παραστάσεις, ο Μάρκος ετοιμάζει ήδη την πρώτη του ταινία, ΧΑΛΒΑΗ 5-0, στην οποία θα κάνει έναν πλούσιο επιχειρηματία στον τομέα του χαλβά, ο οποίος δολοφονείται(;)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *