Μάρκος Σεφερλής: «Έχουμε κάνει πρόβα για τρεις διαφορετικές ενάρξεις»

Αύριο το πρωί είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στο MEGA και μίλησε -ακόμα μια φορά- στην τηλεόραση, για την προετοιμασία που κάνει για την εκπομπή.

«Είμαστε έτοιμοι αλλά έχουμε την αγωνία μας έχουμε το άγχος μας, όπως έχουμε σε όλες τις πρεμιέρες, νομίζω όμως ότι θα πάμε πολύ καλά γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι και περνάμε σούπερ στις πρόβες!» δήλωσε από την πλευρά της η Έλενα Τσαβαλιά, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής σχολίασε: «Όπως είπε και η προλαλήσασα που τυχαίνει να είναι και σύζυγός μου και την αγαπώ πάρα πολύ και τη λατρεύω, χαίρομαι που θα μοιραστώ το πλατό μαζί της και με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω άγχος για οποιαδήποτε καινούρια δουλειά ετοιμάζω. Έχουμε σκεφτεί τρεις διαφορετικές ενάρξεις, έχουμε κάνει πρόβα και για τις τρεις και επειδή εγώ είμαι άνθρωπος απρόβλεπτος και ευτυχώς όλη η ομάδα συμπλέει με την τρέλα τη δική μου συμφώνησε στο να κάνουμε τη Δευτέρα το πρωί την έναρξη που θα επιλέξω εγώ».

Και στη συνέχεια, o γνωστός showman κατέληξε: «Δευτέρα το μεσημέρι κάτσε και δες όλες τις εκπομπές. Έχουμε να ακούσουμε, για όλα αυτά που θα παρουσιάσουμε, για το σκηνικό που δε θα τους αρέσει έτσι κι αλλιώς. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Αυτά που κάνουμε αρέσουν σε εμάς πάρα πολύ και πιστεύω θα αρέσουν και στον κόσμο. Τώρα από εκεί και πέρα ξέρουμε το παιχνίδι ποιο είναι για αυτό στο λέω, το λέω χαριτολογώντας . Έχουν ακουστεί τόσα αρνητικά πριν ξεκινήσουμε. Δε θα βρουν ένα ψεγάδι σε μια τρίωρη ζωντανή εκπομπή; Ένα φως δε μπορεί να σβήσει κατά λάθος; Θα γίνει χαμός».

Δείτε το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *