Μαρία Ηλιάκη: «Οι διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν»

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο τον τελευταίο καιρό, αφού εκτός από την καθημερινή της εκπομπή αλλά και το mariailiaki.gr, έχει και τις πρόβες του DWTS 5. Την προβληματίζει κάτι τον τελευταίο καιρό;

«Άκου να δεις τι συμβαίνει τώρα: τον τελευταίο καιρό, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, δεν υπάρχει χρόνος για να με προβληματίσει κάτι. Και είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό, γιατί σαν ιδιοσυγκρασία είμαι ένας άνθρωπος που βρίσκει πάντα ένα πρόβλημα στη ζωή του. Τι εννοώ; Μπορεί ας πούμε να ξεκινήσει μια μέρα με πολύ καλές προδιαγραφές. Να έχω ξυπνήσει πολύ χαρούμενη και με τέλεια διάθεση και, ξαφνικά, από την πολλή ευτυχία να δημιουργήσω από μόνη μου πρόβλημα στο μυαλό μου, μόνο και μόνο γιατί νιώθω ενοχές που είμαι τόσο χαρούμενη. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που ονομάζεται Μαρία Ηλιάκη και με τα χρόνια προσπαθώ να το διορθώσω. Έτσι, λοιπόν, μου αρέσει που τελευταία δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι αρνητικό.», δήλωσε στο περιοδικό Celebrity.

Όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο ΣΚΑΪ, την προβλημάτισε το ενημερωτικό concept του σταθμού; Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ναι, με άγχωσε και με αγχώνει ακόμα. Ήξερα ότι θα πάω σε ένα κανάλι καθαρά ενημερωτικό. Ήξερα ότι οι άνθρωποι εκεί δεν είχαν κάνει κάτι ανάλογο στο ψυχαγωγικό κομμάτι, όμως ήταν και είναι πολύ συζητήσιμοι και ανοιχτοί σε ιδέες και στο να προσφέρουν ό,τι είναι απαραίτητο για να πάει καλά και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Ήξερα ότι πάω σε ένα διαφορετικού χαρακτήρα κανάλι και ότι θα δω και νούμερα που δεν θα μου αρέσουν. Αλλά πήρα το ρίσκο, γιατί ο διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν. Όμως, επειδή έχουν γραφτεί διάφορα σχετικά με τη νέα εκπομπή, εγώ έχω να πω ότι έχω μάθει να δουλεύω πολύ. Και εφόσον έχω μάθει να δουλεύω πολύ, θα δουλέψω ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω».

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε και για τη σχέση που έχει με τους συνεργάτες της: «Με τον Μάκη Πουνέντη γνωριζόμαστε χρόνια. Έχουμε μία τίμια σχέση. Τώρα και εκείνος ψάχνει λίγο τα πατήματά του, μια και είχε αρκετά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, αλλά του πάει πολύ η τηλεόραση. Ήταν ο άνθρωπος που πρότεινα στο κανάλι για να φτιάξουμε το team της εκπομπής. Τον ξέρω καλά και με ξέρει και έχουμε άψογη επικοινωνία. Σίγουρα το ραδιόφωνο το κατέχει όσο κανένας άλλος, απλώς τώρα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του και μπροστά από το γυαλί. Είναι ένας πολύ συνεργάσιμος άνθρωπος. Δε βγάζει κομπλεξισμούς. Με τα υπόλοιπα παιδιά, τον Γιάννη Τσιούλη, τη Νανά Ηλιοπούλου και τον Τίτο Λίτινα είμαστε σε φάση δεσίματος. Μαθαίνει ο ένας τον άλλο αλλά πάει πολύ καλά το όλο ζήτημα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *