Μαντώ Γαστεράτου για κόντρα Μαυρίδη: “Εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ κανέναν τι θα ψηφίσει… ποτέ! Είμαι κάθετη σ’ αυτό! Τ’ ορκίζομαι”

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτή είναι η αλήθεια για την ψηφοφορία και την κόντρα

Η Μαντώ είναι κάθετη!

Η Μαντώ Γαστεράτου, μετά την αποχώρησή της από το Nomads για λόγους υγείας, βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό”, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψηφοφορία του παιχνιδιού αλλά και για την κόντρα με το Μαυρίδη για το ίδιο θέμα.

Σε προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την κόντρα ανάμεσα στους δύο παίκτες με τη Μαντώ να φωνάζει: “Γιώργο θα με τρελάνεις; Παιδιά ήσασταν μπροστά πολλοί από εσάς, βγήκε από το στόμα μου τέτοιο πράμα; Ποτέ, ποτέ, δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Όχι, ρε φίλε δεν έχω πει κάτι τέτοιο κι αν το είχα πει θα είχα τα κότσια να το παραθέσω αυτή τη στιγμή”.

 Η Μαντώ τόνισε στο πρωινό ότι ποτέ δεν συνεννοήθηκε με κάποιον για κάποια ψηφοφορία: “Τον ρώτησα μετά γιατί το είπε αυτό. Τι είχε στο μυαλό του. Γιατί το έκανε… Εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ κανέναν τι θα ψηφίσει… ποτέ! Είμαι κάθετη σ’ αυτό! Δεν ήθελα να επηρεαστώ από κάποιον δεν ρωτούσα τι θα ψηφίσει ο καθένας… Παιδιά δεν ξέρω γιατί το είπε. Όταν τον ρώτησα, μου επέμενε ότι το έχω πει…Είμαι κάθετη σ’ αυτό. Δε θα το έκανα ποτέ, δεν ξέρω τι να κάνω για να με πιστέψετε! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ορκιστώ και να ρωτήσουμε και τους υπόλοιπους όταν βγουν έναν έναν να τους ρωτήσουμε τι ψήφισαν!”

Τι άλλο δήλωσε η Μαντώ για την κόντρα της με τον Μαυρίδη; Πως αισθάνεται για την αποχώρησή της;

Δείτε το βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *