Μαλού: Μεγάλη επιτυχία για το νέο της single “Μιά φορά στο τόσο”!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το talent show Greek idol και την ξανασυναντάμε σήμερα με ενα νεο δικο της τραγούδι, που εχει την υπογραφή του Μιχαλη Χατζηγιάννη.

Γιατί σε χάσαμε μετά το Greek Idol;

Μετά το Greek Idol και την αναγκαστική έκθεση εξαιτίας του παιχνιδιού, μπορεί να νομίσατε ότι με χάσατε λίγο, αλλά την επαφή μου με τη μουσική δεν την έχασα ποτέ. Ούτε μία μέρα! Όλον αυτό τον καιρό δουλεύω ασταμάτητα. Στην αρχή ήμουν στο σχήμα του Αντώνη Ρέμου, ύστερα σε αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη, στο οποίο συμμετέχω και τώρα, ενώ παράλληλα, όποτε μπορώ, κάνω live με τη δική μου μπάντα και τραγουδάω ένα άλλο ρεπερτόριο. Είμαι τραγουδίστρια και κυνηγάω τη δουλειά μου, όχι όμως την προβολή χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ή μουσική αφορμή. Αυτόν το δρόμο έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε με την εταιρεία μου, την Cobalt Music, γι’ αυτό και δεν κάναμε κάτι επιπόλαιο τόσο καιρό, μόνο και μόνο για να μην ξεχαστώ. Ψάχναμε να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι και να που τώρα έχω το «Μια φορά στο τόσο», το οποίο και εγώ και ο κόσμος αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή.

Αν σου έλεγα σήμερα να λάβεις μέρος σε ένα talent show, όπως το The Voice, θα πήγαινες;

Είμαι ένα παιδί από talent show. Καλώς ή κακώς, από εκεί ξεκίνησα, μου έδωσε πρόσβαση στη μουσική βιομηχανία, οπότε την υπερασπίζομαι και την αγαπώ ακόμα εκείνη την απόφασή μου. Αν ερχόμουν και τώρα πάλι από την Καλαμάτα, με στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική, ναι, θα ξαναπήγαινα.

Πώς έγινε η γνωριμία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει το νέο σου τραγούδι;

Το τραγούδι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το ζήτησε για μένα η εταιρεία μας –είμαστε στην ίδια– και χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι δέχτηκε να το κάνει. Όταν πήγα δε στο στούντιο να το τραγουδήσω και άκουσα την απίστευτη μελωδία που είχε γράψει για μένα, αλλά και τους υπέροχους στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια, σχεδόν έβαλα τα κλάματα από τη χαρά μου. Ξέρετε, είχα τόσο άγχος πριν κυκλοφορήσει, αν θα του αρέσει ο τρόπος που το είπα και αν ο κόσμος θα αγαπήσει με τη δική μου φωνή ένα τόσο ωραίο τραγούδι από τα χέρια ενός δημιουργού σαν τον Μιχάλη, αλλά τώρα όλα καλά. Είμαι περήφανη.

Φοβήθηκες να πεις «ναι» σε ένα αμιγώς λαϊκό σχήμα, όπως του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα, που είναι μακριά από το δικό σου ρεπερτόριο;

Είμαι εδώ και ένα χρόνο στα σχήματα του Γιώργου Μαζωνάκη, τον αγαπώ πολύ γιατί για ακόμη μια φορά με εμπιστεύτηκε και μου ζητήθηκε να είμαι και στο σχήμα στο Fantasia, εκεί όπου εμφανίζεται τώρα μαζί με την καταπληκτική Πάολα. Δεν φοβήθηκα καθόλου. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν. Εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω το ύφος που με εκφράζει και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει «αμιγώς λαϊκό» σχήμα, από τη στιγμή που μου δίνεται η ελευθερία μέσα στο πρόγραμμα να πω τα τραγούδια που μου αρέσουν. Κάνω αυτό που αγαπώ, εκείνοι κάνουν αυτό που αγαπούν και το θέμα είναι να περνάει καλά ο κόσμος μαζί μας. Εγώ σε ό,τι αληθινό λέω «ναι», δεν βάζω ταμπέλες.

malu1

 

Τραγουδούσες από μικρή;

Θυμάμαι κάθε απόγευμα να ακούω το θείο μου τον Χρίστο από το απέναντι σπίτι να τραγουδάει και να κάνει πρόβα για τα μουσικά στέκια της Καλαμάτας, όπου έπαιζε συχνά. Ήταν το ξυπνητήρι μου από τις καλοκαιρινές μεσημεριανές μου σιέστες στα παιδικά μου χρόνια κι έμαθα πολλά τραγούδια δίπλα του.

Πώς αποφάσισες να μάθεις πορτογαλικά;

Η μουσική της Βραζιλίας μού αρέσει τόσο πολύ, που στάθηκε και η αφορμή να πάρω την απόφαση να ξεκινήσω τα πορτογαλικά. Ήμουν ακόμη στην Καλαμάτα και καθηγητής γι’ αυτή τη γλώσσα δεν υπήρχε σε ολόκληρη την πόλη. Δάσκαλο βρήκα στην Αθήνα και κάθε εβδομάδα ανέβαινα μόνο και μόνο για να κάνω μαθήματα. Είχα πεισμώσει και έπρεπε οπωσδήποτε να μάθω πορτογαλικά, για να καταλάβω τι λένε τα τραγούδια. Είναι πολλές πλέον οι στιγμές που σκέφτομαι πράγματα πρώτα στα πορτογαλικά.

Τι σου έχει διδάξει η ζωή μέχρι σήμερα, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τα αγόρια;

Νομίζω ότι είμαι ακόμα πολύ μικρή για να βγάλω συμπεράσματα για τα αγόρια, που είναι τόσο διαφορετικά από εμάς τα κορίτσια. Άσε που, επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, με διαφορετική προσωπικότητα και εξαρτάται από το πώς συμπεριφέρεται και από το ποια έχει απέναντί του, θα ήταν άδικο να κάνω μια γενίκευση και να πω «τα αγόρια είναι… έτσι». Νομίζω πως δεν θα τα καταλάβω ποτέ εντελώς.

Έχεις αναγκαστεί να πεις ψέματα στο αγόρι σου για να σώσεις μια κατάσταση;

Δεν έχει τύχει να χρειαστεί. Είμαι γενικά ειλικρινής και ευθύς άνθρωπος. Το ψέμα με βασανίζει περισσότερο από τις επιπτώσεις της αλήθειας.

Τι είναι πιο βασικό για σένα, το χιούμορ ή η γενναιοδωρία σε ένα αγόρι;

Και τα δύο. Χιούμορ για να μη βαριέμαι και γενναιοδωρία στα συναισθήματα για να καταλαβαίνω ότι με θέλει και με αγαπάει. Είμαι άνθρωπος με έντονα συναισθήματα και δεν αντέχω ούτε λεπτό την αδιαφορία.

Αυτή τη στιγμή είσαι μόνη στη ζωή ή έχεις κάποια σχέση;

Είμαι αρκετά μοναχικός τύπος. Δεν θα με βρεις εύκολα σε σχέση.

Όταν κλείνεις τα μάτια, πού ονειρεύεσαι ότι βρίσκεσαι;

Θα γίνω γραφική. Βρίσκομαι στη Βραζιλία, τη χώρα που αγαπώ τόσο πολύ, και περπατώ στα μαγικά μέρη που πήγα τον περασμένο Οκτώβριο, στο πρώτο μου ταξίδι εκεί.

Ακούστε το νέο της τραγούδι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία!

Πηγή: People

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *